Nilay'ın anısına ( Nilay Yİğit Kartaltepe

"Nilayımızın vefatından sonra onun adını yaşatmak için ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde kalan bölümün Nilay Aydoğan sezonu olması için başkanımız Hidayet Türkoğlu'na öneride bulundum. Bu konuya önem veren başkanımız ve yönetim kurulumuzun kararı ile bu anlamlı karar alındı..."

Nilay'ın anısına ( Nilay Yİğit Kartaltepe
20 Mart 2023 - 17:27 - Güncelleme: 20 Mart 2023 - 22:27
Tarihimizin en büyük felaketlerinden birini yaşadık; ancak dayanışma ruhumuz ve beraberliğimiz ile bu kötü günleri yardımlaşarak geride bırakacağımızı düşünüyorum.
Bu büyük felakette basketbol ailemizden ve diğer spor branşlarımızdan da çok kayıplarımız oldu...Vefat eden herkese Allah’tan rahmet dilerim. Tabii ki hepimiz için bir yerden de hayat devam ediyor.

Bu felakette kaybettiklerimiz gibi milli sporcumuz ve arkadaşımız sevgili Nilay Aydoğan’ı da yitirmek tüm camiamızı ve bizleri derinden üzdü... Nilay her zaman güler yüzlü pozitif ve çok güzel enerjisi ile örnek bir sporcuydu. Profesyonel sporculuk hayatımda Nilay ile aynı takımda hiçbir zaman oynayamadık; ama rakip olduk... Gerçekten etrafına ışık saçan, mücadeleden hiç vazgeçmeyen bir arkadaşımızdı.

Profesyonel spor hayatımın bitmesinin ardından şu anda Türkiye Basketbol Federasyonu'nda kadın milli takımlar direktörüyüm... Nilay arkadaşımızın vefatından sonra onun adını yaşatmak için ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde kalan bölümün Nilay Aydoğan sezonu olması için başkanımız Hidayet Türkoğlu'na öneride bulundum. Hidayet Türkoğlu bu konuya özel önem vererek kendisinin ve yönetim kurulumuzun kararı ile bizleri, ailesini onore etti ve bu anlamlı kararı aldı... Buradan kendilerine bir kez daha teşekkür ederim...

Son olarak sevgili Nilay Aydoğan’a Allah'tan rahmet, ailesine ve bu felakette hayatlarını kaybedenlerin yakınlarına ise sabırlar dilerim... 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum