Yukatel Merkezefendi, son anda kazandı

ING Basketbol Süper Liginin ikinci haftasında Frutti Extra Bursaspor’u konuk eden Yukatel Merkezefendi, karşılaşmadan 74-71 galip ayrıldı.

Yukatel Merkezefendi, son anda kazandı
03 Ekim 2021 - 22:00 - Güncelleme: 03 Ekim 2021 - 22:26
ING Basketbol Süper Ligi'nde 2021-2022 sezonunun ikinci haftasında ,Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Frutti Extra Bursaspor'u 74-71 mağlup ederek ilk galibiyetini aldı.Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Frutti Extra Bursaspor’u konuk etti. Ev sahibi takım, kıyasıya geçen mücadelede 74-71’lik skorla rakibini mağlup etti.
Bu galibiyet ille Denizli ekibi, ING Basketbol Süper Ligi tarihindeki ilk galibiyetini aldı.

Maç karşılıklı basketlerle başladı. Oyuna iyi başlayan Frutti Extra Bursaspor,  ilk çeyrekte skor üstünlüğünü sağlayarak Onualp Bitim ve Needham ile farkı açtı.İkinci çeyrekte oyun tempolu ve hızlı başladı. Yukatel Merkezefendi Denizli, Lomazs liderliğinde farkı hızlı bir şekilde eritti.Çekişmeli geçen ikinci periyot sonucunda 36-32  skor ile Bursaspor önde tamamladı. Maçın ikinci yarısına iyi başlayan taraf ev sahibi oldu. Üçüncü çeyrekte savunmada ve hücumda etkili oynayan Merkezefendi Belediyesi Basket, aradaki farkı kapatarak periyodu 55-45 önde bitirdi. Son çeyreğe hızlı başlayan Frutti Extra Bursaspor, oldu. Çembere giderek farkı kısa sürede eriten Onuralp Bitim ve Freeman bu bölümde verimli oynadı.  Bursaspor´un aradaki farkı eritmesiyle kıran kırana geçen bir mücadele izledik. Lomazs´ın 22 sayıyla yıldızlaştığı maçta ev sahibi ekip Yukatel Merkezefendi Belediye Basket karşılaşmayı son anda 74-71 kazandı. Devonte Upson 13 sayı -11 ribaund ile double-double yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları