Yetenek | Berfin Sertoğlu

“Emlak Konut büyüdüğüm yer diyebilirim. Çünkü benim için ailemden ayrılıp İstanbul'a yerleşme kararını vermek çok zordu. Bu süreçte hem kendi ailemin hem Emlak Konut ailesinin bana gösterdiği ilgi ve alaka nedeniyle burasının benim için yeri hep farklı olacak.”

Yetenek | Berfin Sertoğlu
02 Temmuz 2022 - 10:17
ECE ERGEZ
 
Sezon uzun bir süreç. Üç farklı ligde mücadele ederken zaman zaman yorulduğumuz, oyundan düştüğümüz günler muhakkak olmuştur. Fakat önemli olan düştüğümüz yerden kalkmayı bilmek. Ben ve takım arkadaşlarım bunu çok iyi başardık.
 
Bu başarının sonucunda 3 kupa ve bir de MVP Ödülü ile sezonu kapattım. Emlak Konut mücadele ettiği her ligde şampiyonluğu elde etti. Bu anlamda sezon benim için çok verimli geçti diyebilirim.
 
Önümüzdeki sezonun da benim için bu sezondan farklı bir amacı olmayacak. Her zaman daha iyisini yapmak için çalışacağım. Yine takımım Emlak Konut için elimden geleni yapıp sezonu en iyi şekilde bitirmek için mücadele edeceğim.
 
Basketbol Gençler Ligi’nde oynamak ayrı bir heyecan. Kendi yaş grubumuzda amatörlükten profesyonelliğe geçiş sürecinde böyle bir ligin oluşturulmuş olmasını içinde bulunduğum camia açısından çok olumlu bir gelişme olarak görüyorum. 
 
Basketbol gelişimi maç yapıldığı sürece bir anlam ifade eder diye düşünüyorum. Tecrübeyi maç yaparak kazanırız. O nedenle böyle bir ligin kurulmuş olması dolayısıyla Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetimi'ne, bu ligde mücadele eden bir oyuncu olarak teşekkürlerimi iletmek isterim.
 
Kocaeli’nde ilkokul 3. sınıftayken okulumuza broşür dağıtmak için gelen antrenörüm sayesinde basketbola başlamıştım. Kocaeli’nde altyapıda oynarken gelişimim nedeniyle antrenörüm aracılığıyla 2018 yılında Emlak Konut'un deneme antrenmanına gittim ve seçilenlerden biri olup Emlak Konut ailesine katıldım.
 
Aslına bakarsanız Emlak Konut büyüdüğüm yer diyebilirim. Çünkü benim için ailemden ayrılıp İstanbul'a yerleşme kararını vermek çok zordu. Bu süreçte hem kendi ailemin hem Emlak Konut ailesinin bana gösterdiği ilgi ve alaka nedeniyle bu kulübün yeri benim için hep farklı olacak.

Gelecekte elbette benimde Basketbol Süper Ligi’nde oynama hedefim var. Ama aynı zamanda aldığı süre ve sorumluluğun karşılığı veren, takımı için iyi mücadele eden çok iyi bir BSL oyuncusu olmak istiyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum