Uyum

OGM Ormanspor'daki kadro uyumunun başarıda kilit rol oynayacağını düşünen Dila Aşkın, takımının geleceğinden umutlu...

Uyum
08 Ocak 2019 - 18:34 - Güncelleme: 09 Ocak 2019 - 09:23

"Bu sezon güç dengeleri birbirine çok yakın sayılır. Bu sebeple sezon sonunda alt ve üst sıralarda kimlerin olacağını kestirmek çok da kolay değil. Sezon başından beri iyi bir performans sergilediğimizi düşünüyorum. Ligde çok basit hatalarla kaybettiğimiz maçlar oldu. Eğer o basit kayıpları yapmamış olsaydık, şu an puan tablosunun en üst basamaklarını zorluyor olurduk. İyi oyunumuzu sezonun tamamına yayarak bu yıl ligi iyi bir pozisyonda tamamlayacağımıza dair hiç şüphem yok.

Avrupa kupalarında mücadele ediyor olmak bizim için çok başka bir deneyim. Bu organizasyonda mücadele eden hiçbir takım, sıradaki maçını oynamadan neler olabileceğini kestiremiyor.Ormanspor olarak ilk hedefimiz Avrupa'da mücadele edebilmekti.

Şimdi ise yer aldığımız ilk grup aşamasını geçmeyi başardık. Bu serüveni artık maç maç değerlendireceğiz. Gidebileceğimiz en ileri noktaya gitmek istiyoruz.Takım olarak iyi bir uyum yakaladık. Ve zaman geçtikçe takım içindeki bağlar daha da güçleniyor. Bu sürecin sonunda hedeflerimize ulaşmak daha kolay olacaktır. Benim hedefim her zaman elimden gelenin en iyisini yapmak ve takımıma verebileceğim en üst seviyede katkı verebilmek. Takımımın hedefleriyle doğru orantılı hedeflere sahip olduğum için kendimi şanslı sayıyorum. Güzel bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum."

TİPLEME
- En beğendiğin oyuncu?
- Chelsea Gray
 
- En zor deplasman?
- Hatay
 
- Tek kelime ile Ormanspor...
- Evim


YORUMLAR

  • 0 Yorum