Macera

Beşiktaş'ın skor yükünü sırtlayan Kelsey Mitchell, KBSL'nin sayı kraliçesi olma yolunda emin adımlarla ilerlerken, Yaşlı Kıta'daki ilk serüveninin keyfini çıkartıyor.

Macera
13 Ocak 2019 - 18:32 - Güncelleme: 15 Ocak 2019 - 09:21

"Bu sezon Beşiktaş ile yeni bir maceraya atılan bir oyuncu olarak söylemek isterim ki, burada çok farklı bir stil var. Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ne geldiğim için mutluyum, benim için güzel bir deneyim oluyor.

Beşiktaş forması altında farklı; ama bir o kadar da benzersiz bir oyun stili ile tanıştım. Burada yer almanın benim için güzel bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Bu sezon oynadığım tüm maçlarda elimden geleni yaptım ve kalan karşılaşmalarda da en iyi performansımı sergilemek için çabalıyorum. Parkede yer aldığım sürece takımıma mümkün olan en büyük katkıyı vermek istiyorum.Buradayken mümkün olduğunca çok eğlenmek ve yaptığım işlerden keyif almayı planlıyorum. Saha içinde yakaladığım eğlenceyi, saha dışına da taşımak istiyorum. Beşiktaş'a elimden gelen en büyük katkıyı sağlayarak, yaşadığım her andan keyif almak en büyük amacım diyebilirim. Burada bulunduğum süreçte her anın tadını çıkarmak ve güzel anılar biriktirmek güzel benim adıma çok güzel olacaktır.

Avrupa basketbolunu tanımak için Beşiktaş'ın benim adıma güzel bir tercih olduğunu düşünüyorum. Kariyerimin büyük bir kısmını WNBA'de geçirdim. Avrupa basketbolu ve WNBA'i kıyaslamak gerekirse iki organizasyon arasında derin bir tarz farkı var. Her iki organizasyonun kendine ait stilleri var. Bunun en büyük örneği olarak ise Avrupa'da oynanan basketbolun, WNBA'deki oyuna kıyasla biraz daha serbest olması gösterilebilir. Burada güzel günler geçirmek ve başarılara ulaşmak için sabırsızlanıyorum."

TİPLEME
 
- En beğendiğiniz koç?
- Beni yetiştiren annem
- En beğendiğiniz oyuncu?
- LeBron James                
- En zorlu deplasman?
- Her deplasman zor
 
- Tek kelime ile Beşiktaş
- Kültürel


YORUMLAR

  • 0 Yorum