Türkoğlu: Belçika ve Sırbistan maçlarının önemi çok büyük

Türkoğlu: Belçika ve Sırbistan maçlarının önemi çok büyük
08 Kasım 2022 - 18:34 - Güncelleme: 15 Kasım 2022 - 16:30
FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri ikinci tur I Grubu'nda Belçika ve Sırbistan ile karşılaşacak A Erkek Milli Takımımız, müsabakalar öncesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirilen medya gününe Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri, TBF yöneticileri ve basın mensupları katıldı.

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, her milli maçın kendileri için çok anlam ifade ettiğini kaydederek şu ifadeleri kullandı: “Önümüzdeki 2 maçın anlamı, belki de şu ana kadar oynayacağımız en önemlileri diyebilirim. Belçika ve Sırbistan ile oynayacağımız maçlar bizim FIBA 2023 Dünya Kupası’na katılmamız için büyük anlam ifade ediyor. Bütün ekibe başarılar diliyorum. Her anlamda yanlarında olduğumuzu hissettirmeye çalışıyoruz. Gerek İstanbul’daki basketbolseverler, gerekse de deplasmanda oynanan maçta takımımız yalnız kalmayacaktır. Sinan Erdem Spor Salonu’nda maça bütün halkımızı davet ediyoruz. İnanıyorum ki takımı yalnız bırakmayacaklar. Değişik rollerde bulunacak genç arkadaşlarımız olacaktır. Bizim beklentimiz, sahaya çıktıkları zaman mücadeleyi ve formanın hakkını eksik etmemeleri. Umarım sevinen taraf biz oluruz. Gerek burada olacak olan gerekse de ekrana başındaki taraftarları mutlu edecek bir sonuç almak istiyoruz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum