Söz sırası 4 kupalı şampiyonda...

Fenerbahçe Alagöz Holding'in FIBA Süper Kupa, Türkiye Kupası ve EuroLeague ve Basketbol Süper Ligi şampiyonluğunun ardından koç Valerie Garnier, genel menajer Nalan Ramazanoğlu ve oyuncular şunları söyledi...

Söz sırası 4 kupalı şampiyonda...
02 Mayıs 2024 - 16:59
BU TAKIMIN PARÇASI OLMAKTAN GURURLUYUM
Valerie Garnier

 
"Öncelikle yönetimimize sezon boyunca bize güvendiğiniz ve desteklediği için teşekkür ediyorum. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün bir parçası olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Çok zordu. Kupalar için çok fazla çalışıldı. Kızlar her istediklerimizi yaptılar, inanılmaz efor sarf ettiler. Çok ter döküldü. Ocak ayına doğru üst üste çok fazla maç yaptık, üst üste zorluklar gelmeye başladı. 10-12 tane maç yaptık. 
 
Antrenör için en muhteşem olan şey ise kızların kendilerini buna adapte etmeleriydi çünkü hedefleri belliydi. 4 kupa için çalışmaları gerektiği bilincindelerdi. Bu bizim işimizi bir noktada rahatlattı. Burada birçok yetenek görüyor olabilirsiniz ama tek bir hedef altında buluştu oyuncular. Bu da Fenerbahçe’ydi, takımdı, kupalardı. Önemli olan detay da buydu. Koç olarak böyle bir takım etrafında birleştiğinizde esas olağanüstü olan bu. Olağanüstü bir sezondu. Herkese kulübümüze oyunculara, staff'a, herkese teşekkür etmek istiyorum.”

 

HAYALLERİN ÖTESİNDE
Nalan Ramazanoğlu

 
"Bir takımın hayal edebileceği en üst sezonu geçirdik. Hedeflenen 4 kupayla oyuncular ve staff en üst hayallerine ulaştı. İki sene önceki Sopron maçından sonra, dibi görmemizin ardından böyle ayağa kalkmak belki de en değerlisi. Üst üste 2 EuroLeague, FIBA Süper Kupa, Türkiye Kupası ve Türkiye Lig şampiyonluğu. Bizim için çok değerli.
 
Emeği geçen çok insan var. Saha içinde sporcular, saha dışında sene başında beraber olduğumuz Arzu Ablamı (Özyiğit) da öpüyorum. Onun da emeği çok büyük. Çok mutluyuz, şimdi eğlenme zamanı. Buradaki herkes fazlasıyla eğlenmeyi hak etti. Saha içinde sporcular vardı ama saha dışında bize desteğe gelenler, herkes ailesinden uzak. Kolay bir süreç olmadı. Sonunda bitti. Çok da güzel bitti.

Başkanımız Ali Koç'a yatırımlara devam ettiği için çok teşekkür ediyorum. Kadın basketbolu çok değerli. Yaklaşık 25 yıllık Fenerbahçe'deki basketbol kariyerimde ben de hayallerime ulaştım. Başkanımız başta olmak üzere yönetim kurulumuza, Kemal Bey'e (Danabaş), oyunculara, teknik ekibe ve emeklerinden dolayı herkese teşekkür ederim."
 


ANIN TADINI ÇIKARIYORUZ
Emma Meesseman

 
"Hedeflerimize mükemmel şekilde ulaştık. Bundan sonra Fenerbahçe Ailesi'ne bu anın tadını çıkarmak kalıyor. Belki çoğu kimseye üst üste şampiyon olmak normal gelebilir ama kesinlikle öyle değil. Başta Başkanımız Ali Koç ve yönetim kurulu üyelerimiz olmak üzere tüm teknik ekibimize, taraftarlarımıza bizi sürekli destekledikleri için minnettarım. 
 
Çok özel başarılar elde ettik ve bunun keyfini çıkarmamız gerekiyor. Uzun ve yorucu bir sezonun ardından başta Euroleague'de üst üste ikinci kez şampiyon olmak üzere dört şampiyonluk kazandık. Şampiyonlukları hep beraber paylaştığımız için çok mutluyuz."

 
GURUR DUYUYORUM
Alperi Onar

 
"Bu dördüncü kupamız oldu. Mersin’de üst üste ikinciyi aldık. İnanılmaz bir sezondu. Hislerimi tarif edemem. Geriye baktığımda inanılmaz anılarla hatırlayacağım bir sezon olacak. Takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. En başından beri hedeflediğimiz her şeyi gerçekleştirdik. Bu takım her şeyin en iyisini hak ediyor. Tüm takım arkadaşlarımın ne kadar emek verdiğini yakından biliyorum. Fenerbahçe’ye dördüncü kupamız hayırlı olsun. İnanılmazdı. Şimdi kutlama zamanı."
 


KARİYERİMİN İLKLERİNİ YAŞADIM
Napheesa Collier 

 
"Başta Başkanımız, Yönetim Kurulu üyelerimiz, teknik ekip ve takım arkadaşlarım olmak üzere tüm sezon boyunca bizleri destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu ekibin bir parçası olarak hedeflerimize ulaştığımız için çok mutluyum. Kariyerimin ilk Türkiye Ligi ve ilk Euroleague şampiyonluklarını yaşadım. Sanırım Emma'nın 100. şampiyonluğuydu! Muhteşem başarılar elde ettik."



GURUR DUYUYORUM
Marieme Badiane


"Başta takım arkadaşlarım olmak üzere herkese elde ettiğimiz bu şampiyonluklar için çok teşekkür ediyorum. Fenerbahçe Ailesi'nin bir parçası olduğum ve hep beraber bu başarıları elde ettiğimiz için gurur duyuyorum."


 
ÇOK FARKLI BİR HİS
Selin Rachel Gül

 
"Benim için Fenerbahçe formasıyla çıktığım her maç ayrı değerli. Burada olmak çok farklı bir his. Sahaya adımımı attığımda hep ilk günkü gibi heyecanlanıyorum. Bu kadar büyük oyuncularla aynı sahayı paylaşabilmek çok farklı bir his. Üstüne kupalar alıp bunu taçlandırabilmek çok güzel. Kulübümüze, başkanımıza, taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum."


 
İNANILMAZ!
Tilbe Şenyürek


"Üç gün içinde iki kupa inanılmaz. Sezonu 4 kupayla kapatmak müthiş. Harika bir sezondu. Bu takımın bir parçası olduğum için çok mutluyum. Çok özel bir takım. Herkes çok özel, organizasyon çok özel, bize verilen değer, çevre illerden, hatta dünyanın her yerinden gelen taraftarlar çok özel ve anı daha güzel yapıyorlar. Taraftarlarımıza, kulübümüze hayırlı olsun."


 
BOL KUPALI VEDA...
Merve Aydın

 
"Benim son kupa törenimdi. İnşallah Fenerbahçe’nin niceleri olacak ama bu takımın bir parçası olarak sonu yaşadım. Basketbola da veda etmenin getirdiği bir duygusallık. Takım arkadaşlarıma, teknik ekibe, herkese ne kadar teşekkür etsem azdır. Basketbola başladığım şehirde kupalarla veda ediyorum. Müthiş bir camianın bir parçası olarak veda ediyorum. Bu paha biçilemez. Daha güzel bir son düşünülemezdi. En unutulmaz anları burada yaşadım, tarihi başarıların parçası oldum. Emeği geçen herkese, basketbola teşekkür ediyorum."


 
GURUR VERİCİ
Duygu Özen

 
"Bir sezonda dört kupa aldığımız için çok mutluyum. Gurur verici. Üç gün önce EuroLeague'te kupa kaldırıp şimdi Türkiye Ligi şampiyonu olmak… Kelimeler kifayetsiz duygularımı anlatmak için. Umarım her şey seneye de aynı şekilde olur."

YORUMLAR

  • 0 Yorum