Sigortam.net Basketbol yeni sezon için hırslı ve heyecanlı

2021-2022 sezonu hazırlıklarına başlayan Sigortam.net Basketbol, yeni salonunda düzenlediği lansman ile takım kadrosunu tanıttı. İstanbul ekibi, ING Basketbol Süper Ligi'ni hedefliyor.

Sigortam.net Basketbol yeni sezon için hırslı ve heyecanlı
19 Ağustos 2021 - 14:47
Bertan ERMAN / RİBAUND DERGİ

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Sigortam.net Basketbol, yeni sezon kadrosunu görücüye çıkardı. 

İstanbul ekibi, dün yeni sezonda maçlarını oynayacağı Cebeci Spor Salonu'nda düzenlenen tanıtım ile sezonu açtı. 

SAY VE EKİBİ TÜM ŞİRKETLERİYLE TAKIMA DESTEK



21 yıldır internet sektöründe yer alan ve bu alanda önemli işlere imza atan iLab Grubu'nun Kurucu Başkanı ve Sigortam.net Basketbol Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Say, sezonun ilk antremanına katılarak takımına destek verdi. Basketbola olan tutkusunu sosyal sorumluluk bilinci ile birleştirerek basketbola ve genç sporculara yatırım yapan Say, 2013 yılından bu yana isim sponsoru olarak sürdürdükleri desteği geçen sene kulüp sahibi olarak taçlandırdıklarını vurguladı. Say ayrıca “Sigortam.net’in isim sponsorluğunun yanı sıra diğer grup şirketlerimizden kariyer.net, arabam.com, HangiKredi.com, cimri.com, emlakjet.com ve neredekal.com da takımımıza sponsorluk desteklerini bu sene de sürdürüyorlar. Tüm grup şirketlerimiz olarak bugün burada takımımızın yanındayız ve Türk basketboluna sağlayabildiğimiz bu katkının gururunu hep baraber yaşıyoruz.” dedi.

YAPICIER: "YENİ SEZON İÇİN ÇOK HIRSLI VE HEYECANLIYIZ


Sigortam.net Basketbol Baş Antrenörü Andaç Yapıcıer ve Sigortam.net Basketbol Bireysel Gelişim Antrenörü Hakan Demirel ile birlikte

Daha önce 2019-2020 sezonunda Sigortam.net İTÜ Basket ile ING Basketbol Süper Ligi deneyimi de yaşayan ve geçen sezon Sigortam.net Basketbol ile Federasyon Kupası'nı kaldıran Baş Antrenör Andaç Yapıcıer, yeni sezon ile ilgili: “Takımımız her sene
kendini biraz daha ileriye taşıyor ve önemli başarılara imza atıyor. Hedeflerimize ulaşabilmek ve ligde daha başarılı sonuçlar elde edebilmek için her kademede çok çalışıyoruz. Başarımızda şüphesiz çok sıkı ve disiplinli çalışmanın yanı sıra güçlü bir takım ruhu oluşturmuş olmamızın da katkısı büyük. Geçen sezon kazandığımız Federasyon Kupası bizi daha da motive etti. Hepimiz yeni sezon için çok hırslı ve heyecanlıyız.” dedi.

Genel Menajer Orçun Göllü ise, yönetim kurulunun vizyonu ve desteği ile teknik ekibin çok başarılı transferler yaptığını ve tecrübeli isimlerin de katıldığı takımın sinerjisinin çok kuvvetli olduğunu belirtti. Mücadeleci ve başarı odaklı bir ekip olduklarının altını çizen Göllü ilk antremanlarında onları yalnız bırakmayan sponsorlarına da ayrıca teşekkür etti.

Fotoğraflar: Bertan Erman / Ribaund Dergi

YORUMLAR

  • 0 Yorum