Sam Dekker Türk Telekom'dan NBA'e yolcu

Geçen sezon Türk Telekom forması giyen Sam Dekker, 2 sezon sonra Toronto Raptors ile NBA'e geri dönüyor.

Sam Dekker Türk Telekom'dan NBA'e yolcu
04 Ağustos 2021 - 19:18
ING Basketbol Süper Ligi takımlarından Türk Telekom'da forma giyen yıldız forvet Sam Dekker NBA'e geri dönüyor.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamada, "Geçen yıl kulübümüzde göstermiş olduğu yüksek performansla takımımızın başarısında büyük rol oynayan eski oyuncumuz Sam Dekker, yeniden NBA’e dönerek Toronto Raptors ile anlaşmıştır. Sam Dekker’a kariyerinde başarılar dileriz. Tebrikler Dekker!" ifadeleri yer aldı.

Geçen sezon Ankara ekibi ile ING Basketbol Süper Ligi'nde 31 maça çıkan Dekker, 15 sayı, 5.7 ribaund ve 2.1 asist ortalamalarını tuttururken, FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde ise 11 maçta 13.5 sayı, 5.8 ribaund ve 2.1 asist ortalamalarıyla oynadı. Dekker, NBA'de son olarak 2018-2019 sezonunda Washington Wizards formasını giymişti.

SON YABANCI TRANSFER J.J. JOHNSON OLDU



Öte yandan Türk Telekom, geçtiğimiz gün beşinci yabancı transferini yaptı. Daha önce Fenerbahçe Beko'dan Alex Perez, Darüşşafaka Tekfen'den Andrew Andrews, Olimpiakos'tan Aaron Harrison ve Octavius Ellis'i kadrosuna katan Mavi Kaplanlar, son olarak Bayern Münih forması giyen JaJuan Johnson'ı transfer ettiğini açıkladı. Johnson, daha önce ülkemizde Beşiktaş, Darüşşafaka ve Bahçeşehir Koleji formaları ile mücadele etmiş, 2017-2018 sezonunda Darüşşafaka ile 7DAYS EuroCup şampiyonluğu yaşamıştı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum