Beşiktaş Icrypex'ten iki oyuncu NBA Yaz Ligi'nde

Beşiktaş Icrypex, Şehmuz Hazer ve yeni transfer Dedric Lawson'ın NBA Yaz Ligi'nde forma giyeceğini duyurdu.

Beşiktaş Icrypex'ten iki oyuncu NBA Yaz Ligi'nde
04 Ağustos 2021 - 19:29
Genç bir kadroya sahip olan Beşiktaş Icrypex, geçtiğimiz günlerde ING Basketbol Süper Ligi'nin MVP'si olan genç yıldızı Alperen Şengün'ü NBA'e uğurlamıştı. Şengün, NBA Draftı'nda 1. tur 16. sıradan seçilmiş ve Houston Rockets'a gitmişti. 

Alperen Şengün'den sonra Beşiktaş Icrypex'ten iki isim daha NBA Yaz Ligi'nde boy gösterecek. Geçen sezon Kara Kartallar'da başarılı bir performans sergileyen Şehmus Hazer Cleveland Cavaliers, yeni transfer Dedric Lawson ise Boston Celtics ile NBA Yaz Ligi'nde yer alacak. 

Böylece NBA Yaz Ligi'nde yer alan Türk oyuncu sayısı dörde çıkmış oldu. Beşiktaş'tan geçen oyuncular haricinde, Ömer Faruk Yurtseven, geçen sezon transfer olduğu Miami Heat ile Yaz Ligi'nde yer alıyor. Ayrıca Yurtseven, ilk maçında, Heat'in Los Angeles Lakers karşısında 80-78'lik galibiyette 27 sayı ve 19 ribaundla double double yaparken maçı kazandıran serbest atışları da sayıya çeviren isim oldu. Ayrıca, Fenerbahçe Beko'nun yardımcı antrenörlerinden Erdem Can da, Utah Jazz'in teknik ekibinde yer alıyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum