Ogün Sevinç | Kalıcı

"AYOS Antalya Spor'un kurulma aşamasından beri konuşulan tek şey her yıl bir üst lige çıkıp, Avrupa kupası oyna hayali... Kalıcı ve sürdürülebilir bir organizasyon olmayı istiyoruz."

Ogün Sevinç | Kalıcı
16 Mart 2024 - 08:41 - Güncelleme: 16 Mart 2024 - 08:52
HÜSEYİN DEMİR 
 
Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde (TB2L) her geçen yıl kalite ve rekabet artıyor. Organizasyon kendi dinamikleri olan zorlu maçların oynandığı ve her takımın birbirini yenebildiği bir lig hâline geldi. 
 
Grubumuzda çoğu maçı farklı kazansak da bütün takımlar dirençli oynuyor. Biz dahil hiçbir takım için kolay galibiyet yok… O yüzden ligde iddialı olan takım isimlerini tek tek saymak doğru olmayacak. 
 
Yeni kurulmuş bir kadro olduğumuz için takımın uyum ve adaptasyonu biraz zaman aldı. Süreç içerisinde iyi uyum sağladık. Organizasyonumuz yeni olduğu için çok fazla kişiye ulaşamadık. Umarım çeyrek final eşleşmeleriyle daha farklı kitlelere ulaşırız. 
 
Basketbola olan ilgileri ile tanıdığımız Antalya halkının zaman içerisinde organizasyonda daha aktif bir şekilde yer alacağını düşünüyorum. 
 
Ayos gibi önemli bir marka ile parkede mücadele etmek çok değerli... Basketbola kattığı değerlerin, organizasyonun gelişimi adına sevindirici olduğunu söyleyebilirim. Bu tarz büyük şirketlerin basketbola yatırım yapması bu sporun bütün paydaşları için çok önemli diye düşünüyorum. Spora ilgi duyan ve basketbolu seven bir başkanımız (Osman Şirin) var... Umarım hedeflediğimiz başarılara sezon sonunda ulaşırız. 
 
Bu organizasyonun kurulma aşamasından beri konuşulan tek şey her yıl bir üst lige çıkıp Avrupa kupası oynama hayaliydi... Kalıcı ve sürdürülebilir bir organizasyon olmayı istiyoruz. Altyapıya ve gençlere verdiğimiz yatırımlar devam ediyor. İlerleyen dönemlerde altyapıdan yetişen oyuncuların A takımda yer alması bizi mutlu edecek.
 
Koç Engin Gençoğlu ve Genel Menajer Turgay Çataloluk her iki isim de kendini ispatlamış, basketbolu bilen ve çok tecrübeli isimler... Saha içi ve dışında kendileri iletişime çok açık olduğu için herkese yardım etmeye çalışıyorlar. Takım içerisinde bence iyi bir arkadaşlık ortamı var. Saha dışında takım arkadaşlarımız ile uyumluyuz... Sürekli takım ile birlikte vakit geçiriyoruz. 
 
Basketbola ilk başladığım yıllarda Harun Erdenay ve İbrahim Kutluay gibi oyuncuları örnek alıyordum. Pozisyon gereği küçük yaşlarda onlar bana ilham oldu. Basketbol tekniğimi geliştirirken Harun Erdenay ve İbrahim Kutluay ikilisinin oyun tarzını benimsedim. 
 
EuroLegue'de bu sezon izlemekten en çok keyif aldığım takımlar arasında Partizan, Panathinaikos ve Fenerbahçe Beko yer alıyor. 
 
NBA organizasyonunu ise pek takip etmiyorum. Aslına bakarsanız Türk oyuncuların dışındaki maçları izlemediğimi söylersem daha doğru olur. Ayrıca NBA'de play-off ve final serisini izlemek hoşuma gidiyor. 
 
TİPLEME
- En beğendiğin koç? 

- Zeljko Obradovic
- En beğendiğin oyuncu? 
- Alperen Şengün 
- En zorlu deplasman? 
- Karşıyaka 
- Tek kelime ile Ayos Antalya... 
- Aile

YORUMLAR

  • 0 Yorum