MVP Kudüs'te Kaf Kaf'a galibiyeti getirdi

Pınar Karşıyaka ,Basketbol Şampiyonlar Ligi’nin ilk haftasında deplasmanda karşılaştığı Hapoel Bank Yahav Jerusalem’i Kudüs'te 84-86 yenerek, BCL’ye galibiyetle başladı. Kaf Kaf, Bonzie Colson'un son saniye basketiyle kazanarak evine mutlu dönüyor.

MVP Kudüs'te Kaf Kaf'a galibiyeti getirdi
05 Ekim 2021 - 23:22
Basketbol Şampiyonlar Ligi’nin son finalisti Pınar Karşıyaka, yeni sezonda B Grubu ilk maçında Hapoel Jerusalem’in konuğu oldu. Karşıyaka zorlu deplasmanda 84-86'lık skorla kazandı.Pınar Karşıyaka, Bonzie Colson'un maçın bitimine saliseler kala attığı üçlükle salondan galip ayrıldı.
İlk periyotta Hapoel, Thon Maker ve Anthony Bennett ile sayılar buldu. Ev sahibi ekip skor üstünlüğünü ele geçirmeye çalıştı. Karşıyaka, yeni transferi Michael Roll’un  kaydettiği üçlüklerle skorda rakibine yaklaştı ve ilk yarının sonucunda 44-45 soyunma odasına gitti.İkinci yarıda maç büyük bir çekişmeye sahne oldu.Pınar Karşıyaka, üçüncü çeyrekte maçı koparma şansını yakalasa da Hapoel maçın içerisinde kalarak mücadele etti. Deplasmanda agresif ve sert savunma ile oynayan Kaf Kaf çekişmeli maçın 3. çeyreğini de 64-62 geride tamamladı. Son periyotta, Anthony Bennett, Kaiser Gates, Amit Gershon'un üst üste üçlükleri sonrası son 1:10'a girerken 76-81 geriye düştü. Bonzie Colson'un son saniye kaydettiği üç sayı isabeti ile Pınar Karşıyaka 86-84 galip ayrıldı. 

Bonzie Colson, 22 sayı, 13 ribaund, 3 asist ile maçın kahramanı oldu.James Blackmon 19 sayı, 2 ribaund, Amath M’Baye 13 sayı, 3 ribaund, Michael Roll 12 sayı, 2 ribaund, 4 asist ve Tony Taylor 10 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile oynadı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum