Milli Takımımız Yunanistan'a mağlup oldu

FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri B Grubu dördüncü maçında A Erkek Milli Takımımız Yunanistan’a 76-67’lik skorla kaybetti.

Milli Takımımız Yunanistan'a mağlup oldu
28 Şubat 2022 - 22:01 - Güncelleme: 28 Şubat 2022 - 22:09
Millilerimiz B Grubu'ndaki üçüncü pencere maçlarında 30 Haziran Perşembe günü sahasında Belarus ve 3 Temmuz Pazar günü  deplasmanda Büyük Britanya ile karşı karşıya gelecek.Karşılaşmayı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Yunanistan Basketbol Federasyonu Başkanı Evangelos Liolios, TBF Başkan Vekili Ömer Onan, TBF Asbaşkanları, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri, TBF Genel Sekreteri Dr. Serhan Antalyalı ve TBF yetkilileri takip etti.

İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan ve NTV’den de naklen yayınlanan müsabakaya Ay-yıldızlılarımız; Shane Larkin, Melih Mahmutoğlu, Metecan Birsen, Samet Geyik ve Oğuz Savaş beşiyle başladı. Müsabakanın ilk yarısını Ay-yıldızlılarımız 36-33 geride bitirdi. A Erkek Milli Takımımızda Shane Larkin 16, Melih Mahmutoğlu 15 ve Metecan Birsen 12 sayıyla mücadeleyi noktaladı. Yunanistan’da ise Dimitris Agravanis 22 ve Georgios Papagiannis 21 sayıyla oynadı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum