Mesut Yılmaz: ''Tecrübeli oyuncularla mücadele etmek avantaj''

Hayat Büyükşehir Belediyespor Takım Menajeri Mesut Yılmaz, 2022-2023 Kadınlar Basketbol Süper Lig fikstür çekiminde dergimize özel açıklamalarda bulundu.

Mesut Yılmaz: ''Tecrübeli oyuncularla mücadele etmek avantaj''
02 Eylül 2022 - 14:10 - Güncelleme: 05 Eylül 2022 - 14:24
Haber: Hüseyin Demir

MÜTEVAZI BİR KADRO KURDUK

Yeni sezon hazırlıkları Hatay Büyükşehir Belediye olarak istediğimiz tempoda çok iyi gidiyor. Sezon hazırlıklarına start verdik. Güzel bir kura çektiğimizi düşünüyorum. Avrupa kupası ve lig maçları ile yoğun bir tempo içerisinde olacağız. Ekin hocamız ve ekibimiz gerekli teknik çalışmaları aylar öncesinden başlattı. Antrenmalarımız gayet verimli bir şekilde devam ediyor, elimizden geldiğince mütevazı bir kadro oluşturduk. Her maçta en iyi mücadeleyi sergileyerek sezonu en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. 

HATAY'IMIZI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDİYORUZ
Bize bu imkânları sunduğu için her türlü desteği veren Hatay Büyükşehir Belediye başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ediyorum. Bu sezon elimizden gelenin en iyisini yaparak başarılı olacağımıza inanıyorum. Yeni transferlerle ilgili olarak Tuğçe Canıtez, Ayşe Cora, İzem Başaran gibi kadın basketbolunda önemli tecrübelere sahip kişilerle anlaştık. Böyle deneyimli ve tecrübeli oyuncularla mücadele etmek bizim için gerçekten çok büyük avantaj… Yeni transferlerden bir oyuncumuz WNBA’de en çok gelişim gösteren oyuncu olarak göze çapıyor. İlk maçımız 6 Ekim’de başlıyor, hem Türkiye kupası hem Avrupa kupası bizi çok yoğun bir sezon bekliyor. Hatay’ımızı en iyi şekilde temsil ederek güzel sonuçlar elde etmek istiyoruz. Kura çekimi hepimiz için hayırlı olsun.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum