Ender Ünlü: ''Dört kupayı'da kazanmak istiyoruz''

Mersin Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Takımı Genel Direktörü Ender Ünlü, 2022-2023 Kadınlar Basketbol Süper Lig fikstür çekiminde dergimize özel açıklamalarda bulundu.

Ender Ünlü: ''Dört kupayı'da kazanmak istiyoruz''
02 Eylül 2022 - 14:00 - Güncelleme: 05 Eylül 2022 - 14:25
Haber: Hüseyin Demir

DÖRT KUPAYI'DA ŞEHRİMİZE GÖTÜRMEK İSTİYORUZ

Yeni sezon öncesi hazırlıklarımız, çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Türk oyuncularımızla çalışmalarımıza başladık. Bu sezon dört kupada mücadele edeceğiz. Dört kupayı ’da kazanıp şehrimize götürmek istiyoruz. Geçen yıl bir ilki geçekleştirerek Türkiye Kupası’nı kazanmıştık. Bu sezon en büyük hedeflerimiz arasında dört kupayı kazanmak yer alıyor.



KADROMUZU GÜÇLENDİRDİK 
Geçen sezon Türkiye Ligi’nde final oynadık, EuroCup’ta final four oynayarak önemli bir başarı elde ettik.  Bu sene hem Avrupa’da hem de Türkiye’de kadromuzla ve güçlü ekibimizle şampiyon olma hedefimiz var. Euroleague’de mücadele edeceğimiz için kadromuzu yerli ve yabancı oyuncularla daha da güçlendirdik. Kadromuzun bir kısmını koruyarak üzerine eksik bölgelerimize takviye yaptık. Türkiye’de bizi şampiyonluğa götürecek olan NBA oyuncularını takımımıza getirdik. Yeni transferler ile takımımız çok iyi seviyede... 2022-2023 Sezonu tüm takımlar için hayırlı olsun. Bütün takımlara başarılar dilerim.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum