Kerem Berkay Taş: ''Avrupa'da ülkemizi temsil etmek çok değerli''

Nesibe Aydın Gençlik ve Spor Kulübü takım menajeri Kerem Berkay Taş, 2022-2023 Kadınlar Basketbol Süper Lig fikstür çekiminde dergimize özel açıklamalarda bulundu.

Kerem Berkay Taş: ''Avrupa'da ülkemizi temsil etmek çok değerli''
02 Eylül 2022 - 13:39 - Güncelleme: 05 Eylül 2022 - 13:59
Haber: Hüseyin Demir 

İLK DÖRT İÇERİSİNDE OLMAK ÖNEMLİ BAŞARI 

İki sezondur Basketbol Süper Ligi’nde mücadele ediyoruz. Lig içerisinde elimizden gelenin en iyisini yaparak çeyrek final veya ilk dört içerisinde oynama fırsatını yakalıyoruz bu bizim için gerçekten çok önemli başarı… Yakın bir zamanda bölgeselden Süper Lig’e çıkma başarısı gösteren bir takım olarak EuroCup’ta ülkemizi temsil etmek bizim için çok değerli.



KADROMUZ;GENÇ VE DİNAMİK
Bu sene geçen yıllara göre radikal değişimlere gittik. Daha dinamik daha genç bir takım oluşturduk, tabi ki takımın kimyasını oluşturmak biraz zor olabilir ama hazırlıklarımız şuan iyi gidiyor. Takım içerisinde uyum ve adaptasyon çok iyi durumda. Şundan çok eminim; teknik ekibimiz ve kadromuz işini çok iyi yapan milli takımlarda görev alan nitelikli kişilerden oluşuyor. Sezon hazırlıklarımız çok iyi gidiyor, yabancı oyuncularımızın da aramıza katılmasıyla her şey yolunda ilerliyor. Kura çekimini gerçekleştirdik, bizim içinde şanslı bir kura çekimi oldu. Umarım bütün takımlar için güzel bir sezon olur. Tüm takımlara başarılar dilerim.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum