Kupa heyecanı başlıyor

Solgar Vitamin Erkekler Türkiye Kupası'nda ilk maçlar bu akşam oynanacak.

Kupa heyecanı başlıyor
11 Şubat 2020 - 12:47 - Güncelleme: 11 Şubat 2020 - 12:48
Solgar Vitamin Erkekler Türkiye Kupası'nda ilk maçlar bu akşam oynanacak.

İlk 15 hafta sonunda ING Basketbol Süper Ligi'nin ilk 8 sırasında yer almayı başaran takımların mücadele edeceği Türkiye Kupası Haftası, bu akşam oynanacak çeyrek final maçlarıyla başlıyor.

Geçen sezonun finalisti ve 11 şampiyonlukla bu kupayı en çok kazanan Anadolu Efes, Darüşşafaka Tekfen'in konuğu olacak. Volkswagen Arena'da oynanacak mücadele, saat 19.00'da başlayacak. Günün bir diğer karşılaşmasında Galatasaray Doğa Sigorta, saat 21.00'de, Tofaş'ı Sinan Erdem Spor Salonu'nda konuk edecek. Bu iki maçın galip takımları, yarı finalde karşı karşıya gelecek.

Yarın ise, kupada dörtlü finallere ev sahipliği yapacak olan Ankara'nın temsilcisi Türk Telekom, Ankara Spor Salonu'nda Pınar Karşıyaka ile karşı karşıya gelecek. FIBA turnuvalarında, kendi alanlarında şampiyonluğa koşan bu iki takımın karşılaşması, saat 19.00'da başlayacak. Türk Telekom - Pınar Karşıyaka eşleşmesinin galibi ise, Fenerbahçe Beko - Tek Süt Bandırma maçının kazananı ile yarı finalde karşılaşacak. Fenerbahçe Beko, yine aynı günde, saat 21.00'de, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda Bandırma'yı konuk edecek.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum