İşte sezonun geri kalanında forma giymeyecek isimler

30 Temmuz’da başlayacak olan NBA’de bazı oyuncular, COVID-19 salgını nedeniyle sezonun geri kalanında forma giymeme kararı aldı.

İşte sezonun geri kalanında forma giymeyecek isimler
04 Temmuz 2020 - 16:32
Utah Jazz’in Fransız pivotu Rudy Gobert’in 11 Mart tarihinde Oklahoma City Thunder maçı öncesinde Coronavirüs tesitinin pozitf çıkmasıyla ligdeki normal sezon müsabakalarını askıya alan NBA, yeni bir problemle daha karşı karşıya. Bazı oyuncular, çocuklarının, ailelerinin sağlığı nedeniyle sezonun geri kalanında oynamayacak. 

EN ÇOK ÇEKEN BROOKLYN

NBA’de Coronavirüs salgınından belki de en çok Brooklyn Nets etkilendi. New York ekibinde daha önce sakatlığı nedeniyle bu sezon forma giymeyen yıldız oyuncu Kevin Durant Coronavirüs’e yakalanmıştı; ancak daha sonra hastalığı atlatmıştı. Daha sonra DeAndre Jordan ve Spnencer Dinwiddie’nin Coronavirüs testleri pozitif çıktı. Jordan, sezonun geri kalanında forma giymeyecek. Spencer Dinwiddie ise bu konuda kararsız. Ayrıca, Nets’in bir diğer yıldızı Kyrie Irving de, sakatlığının yanı sıra, farklı nedenlerden dolayı Orlando’ya gitmedi. Keza Wilson Chandler da, “Önce sağlık” diyerek sezonun geri kalanında karşılaşmalara çıkmayacak.

NBA’de Coronavirüs’ten dolayı sezonun geri kalanında forma giymeyecek isimler şu şekilde:

Brooklyn Nets: Wilson Chandler, DeAndre Jordan
Washington Wizards: Davis Bertans
Los Angeles Lakers: Avery Bradley
Dallas Mavericks: Willie Cauley-Stein
Portland Trail Blazers: Trevor Ariza
(Liste CBS Sports'tan alınmıştır)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum