Pınar Karşıyaka'dan Tony Crocker açıklaması

Yeşil Kırmızılılar, skorer oyuncuyla yollarını ayırdı.

Pınar Karşıyaka'dan Tony Crocker açıklaması
04 Temmuz 2020 - 16:46
Pınar Karşıyaka'nın 2019-2020 sezonu öncesinde transfer ettiği, ancak geçirdiği sakatlık nedeniyle fazla forma giyemeyen ABD'li skorer Tony Crocker ile yollarını ayırma kararı aldı. Yeşil Kırmızılılar'dan konu ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde:
 

Pandemi sebebiyle sonlandırılan ligler neticesinde yapılan görüşmeler sonucunda bu sezonki alacaklarının bir kısmından tasarruf ettiğimiz ve sözleşmesinin ikinci yılını feshettiğimiz Tony Crocker ile yollarımız, o dönemde imzalanmış protokoldeki şartlara bağlı kalınarak ayrılmıştır. Oyuncuya karşı yapılması gerekli edinimler bu protokol çerçevesinde gerçekleştirilmiş olup oyuncunun avukatının o dönem FIBA nezdinde açmış olduğu davanın geri çekilmesi sağlanmıştır. Oyuncumuz Tony Crocker’a Pınar Karşıyakamıza yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür eder kariyerinde başarılar dileriz.

Daha önce Yeşil Giresun Belediyespor ve Tofaş formalarını da giyen Crocker, bu sezon Pınar Karşıyaka ile ING Basketbol Süper Ligi'nde görev aldığı 9 maçta 10.1 sayı, 3.3 ribaund ve 2.4 asist ortalamalarını tutturdu. FIBA Europe Cup'ta ise 6 maçta oynayan Crocker, 11.8 sayı, 2.2 ribaund, 1.7 asist ve 1.2 top çalma ortalamalarıyla oynadı. 

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum