Head&Shoulders'tan 2 Yeni Seri!

Head&Shoulders, 2 yeni Serisi ile karşımızda...

Head&Shoulders'tan 2 Yeni Seri!
16 Mart 2021 - 17:27 - Güncelleme: 16 Mart 2021 - 18:18
Erkek Bakımında Benzersiz İnovasyon:
Head&Shoulders Kepeğe Karşı Etkili Duş Jeli ve Şampuan

Head&Shoulders erkek bakımına yepyeni bir soluk getiriyor. Tepeden tırnağa tek ürünle hijyen sağlamak isteyen erkekler artık etkili bir çözüme sahip: Yeni Head & Shoulders Kepeğe Karşı Etkili Duş Jeli ve Şampuan serisi. Klinik olarak kanıtlanan ve dermatolojik olarak test edilen yeni seri hızlı şehir hayatında sürekli bir yerlere yetişmeye çalışan ve bakımına istediği vakti ayıramayan erkeklere özel olarak hazırlandı.

Erkek bakımına inovatif bir yaklaşım getiren Head&Shoulders Kepeğe Karşı Etkili Duş Jeli ve Şampuan serisi, kepeğe karşı güçlü ve aynı zamanda cilde karşı nazik içeriği ile raflara çıkıyor. P&G çatısı altındaki, Türkiye’nin 1 numaralı kepek şampuanı* Head&Shoulders tarafından geliştirilen yeni seri, şehir yaşamında, sporda, işte, evde sürekli hareket halinde olan erkekler düşünülerek formüle edildi. Erkeklerin %40'ı** duşta zamandan tasarruf etmek ve başta spor salonu olmak üzere ihtiyaç duydukları ürün sayısını azaltmak için, saçları ve vücutlarına sadece duş jeli kullanıyor. 2'si 1 arada bir hijyen ürünü alternatifi arayan ancak cilt hassasiyetine ve kepeğe yatkın olan erkekler sadece tek bir ürünle ihtiyaç duydukları hijyeni elde etmek istiyor.

Duş jelinin saç ve saç derisi için kullanılması yaygın olsa da pek çok duş jeli yeterli nemlendirici ve yumuşatıcı maddelerle tasarlanmadığından, saçların kurumasına ve kırılmasına yol açıyor. Aynı şekilde, kepeği önleyen aktif maddelere sahip olmadıklarından saç ve saç derisinde kullanıldığında kepekle etkili bir şekilde mücadele edemiyor. Bu verilerden yola çıkan Head&Shoulders inovatif ürünü olan Kepeğe Karşı Etkili Duş Jeli ve Şampuan serisini bakımlı erkeklerin beğenisine sunuyor.

Yeni Head&Shoulders Kepeğe Karşı Etkili Duş Jeli ve Şampuan serisi, nazik ancak etkili bir temizlik sağlayarak kepeği saç derisinden uzak tutuyor ve ciltteki kiri temizliyor. Yeni seri ihtiyaca yönelik 4 farklı seçeneği ile tüketiciyle buluşuyor.
 
  • Head&Shoulders Kepeğe Karşı Etkili Duş Jeli ve Şampuan - Kömür ve Mentol ile ‘Derinlemesine Temizlik’: Anında yoğun bir serinlik hissi vererek kiri arındırır, tazelenmiş ve temiz hissetmenizi sağlar. – 49.90 TL***
  • Head&Shoulders Kepeğe Karşı Etkili Duş Jeli ve Şampuan  Deniz Minerali ile ‘Enerji’: Güne başlamaya hazır olmanız için anında enerji verir. – 49.90 TL***
  • Head&Shoulders Kepeğe Karşı Etkili Duş Jeli ve Şampuan - Zencefil Ferahlığı ile ‘Canlandırıcı’: Vücudunuza ve zihninize enerjisini geri kazandırır, canlanmış hissetmenizi sağlar. – 49.90 TL***
  • Head&Shoulders Kepeğe Karşı Etkili Duş Jeli ve Şampuan - Aloe Vera ile ‘Hassas’: pH dengeli formülü ile tahriş olmuş cildinizi yatıştırırken nazik bir şekilde temizler. – 49.90 TL***

* Temmuz 2019- Haziran 2020 arası Nielsen satış bilgilerine dayanan P&G hesaplamaları 
**‘Kantar HHP, UK, 2015’
***Fiyatlandırma, promosyon aktiviteleri, raflandırma ve tanzim teşhir uygulamaları ile ilgili nihai karar müşteriye aittir.

Head&Shoulders’ın En Temiz Yeni Serisi: Derinlemesine Temiz

Dünyanın 1 numarası* Head&Shoulders’tan yeni Derinlemesine Temiz Serisi; gözenek temizleme teknolojisi ile saç derisini derinlemesine temizleyerek kepek, kuruluk ve kaşıntıyı 72 saate kadar ** önlüyor.

Ciltteki gözeneklerin kir dolması gibi, saç derisindeki derin gözenekler de çeşitli faktörler sonucu dolup tıkanabilir.  Bu durum kaşıntı, kepek ve saçları daha sık yıkama isteğine yol açabilir. Saç ve saç derisi problemleri konusunda uzman olan Türkiye'deki Dermatologların 1 numaralı önerisi Head&Shoulders***, saç derisi temizliğine yönelik üstün bir çözüm geliştirdi.
Transparan formül içeren yeni Derinlemesine Temiz serisi!

Araştırmalara göre**** insanların %52'si derinlemesine temizlik için tasarlanan bir ürün arayışında olduğunu söylüyor. Bu çalışmadan ilham alan P&G markalarından Head&Shoulders, "Derin Gözenek Temizleme Teknolojisi" ve aktif madde Piroctone Olamine ile yeni şeffaf formüllü Derinlemesine Temiz serisini geliştirildi. Derin Gözenek Temizleme Teknolojisi, tıkanan saç derisini derinlemesine temiz ve tazelenmiş hale getiriyor ve iki saç yıkama arasındaki en uygun süre olan 72 saate kadar** kepeğe karşı koruma sağlıyor.

Saç derisinde fazla yağlanmaya ve kepeğe yol açan bakterilerin büyüdüğü derin gözenekler sonu gelmeyen bir yağlılık ve kepek döngüsüne yol açıyor. Bu sorunu kaynağında çözmek için, Derinlemesine Temiz serisi saç köklerine işleyerek saç derisinin temiz görünmekle kalmayıp aynı zamanda temiz hissedilmesini de sağlıyor. 

Gelişmiş formülü ile silikon içermeyen, pH dengeli, antioksidanlarla güçlendirilen ve klinik olarak kanıtlanan Derinlemesine Temiz serisinin şeffaf formülü, saç derisindeki gözenekleri derinlemesine temizliyor.
 
  • Yağlanmayı önlemek ve derinlemesine temizlemek için “Limon” ile zenginleştirilen Head&Shoulders Derinlemesine Temiz Yağlanma Kontrolü – 29.90 TL*****
  • Kaşınan saç derisini yatıştırmak için “Nane” ile güçlendirilen Head&Shoulders Derinlemesine Temiz Kaşıntı Giderici – 29.90 TL*****
  • Saç derisini arındırmak için “Deniz Mineralleri” içeren  Head&Shoulders Derinlemesine Temiz Saç Derisi Detoksu – 29.90 TL*****

* Temmuz 2019- Haziran 2020 arası Nielsen satış bilgilerine dayanan P&G hesaplamaları 
**%100’e kadar gözle görülür kepeklerde, düzenli kullanımla.
*** Ipsos tarafından Türkiye temsili 300 dermatolog ile Kasım 2020 – Ocak 2021 arasında CAPI yöntemiyle yapılan araştırmaya göre, marketlerde satılan markalar arasında.
**** Küresel AD Stratejik Hedef Araştırması 2019, Avrupa'dan 535 tüketici / 19 Kasım, İnternet Araştırması 800 İngiliz tüketici

P&G Hakkında
Markalarıyla dünya çapında 5 milyara yakın insanın yaşamına dokunan P&G, yaklaşık 70 ülkede faaliyet göstermektedir. P&G, Türkiye’de Alo®, Ariel®, Fairy®, Febreze®, Gillette®, Head & Shoulders®, İpana®, Olay®, Oral-B®, Orkid®, Pantene® ve Prima® gibi güvenilir, kaliteli ve lider markalardan oluşan güçlü bir ürün yelpazesine sahiptir. P&G ve markaları ile ilgili son gelişmelere ve daha detaylı bilgiye ulaşmak için http://www.pg.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum