Güven

Akhisar Belediye’nin tecrübeli oyuncusu Tufan Önen, yeşil siyahlı ekibi Süper Lig’e taşıyacak unsurun karşılıklı güven olduğunu düşünüyor.

Güven
03 Şubat 2019 - 10:11

Bu sezon takımıma verebildiğim katkıdan ötürü fazlasıyla mutluyum. Ama skora olan etkimin öncelikli sebebi tabii ki de takım içindeki uyum. Öncelikli olarak ekip olarak birbirimize duyduğumuz karşılıklı güven, takım arkadaşlarımın ve koçun bana olan güveni oldukça önemli bir unsur. Ama bunların yanında ilk olarak kendime olan güvenim de bu etkiyi arttıran bir durum.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’ne yükselmek için her takım gibi bizim de şansımız var. Ancak üst lige yükselme şansını biz yaratabiliriz, başkaları değil. Yani takım olarak disiplinli kalıp, parkede istediğimiz oyunu sergileyerek, doğru basketbolu oynamaya devam ettiğimiz sürece Süper Lig biletini cebimize koyma şansımızı oldukça yüksek görüyorum. Önemli olan bu şartları yerine getirebilmek ve kendimize olan güvenimizi kaybetmemek.

Bu sezon iyi bir grafik çizdiğimi düşünüyorum. Şu an tek hedefim bu çizgiyi yukarı çekip daha yüksek bir performans göstererek takımımı hedeflediği noktaya taşıyabilmek. Takımımın ligi en iyi yerde bitirebilmesi için elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum. Bir kez daha Süper Lig’e yükselmek için bütün gücümü ortaya koyacağım.

Akhisar’a geldiğimde aslında ilk olarak kısa vadede bir şey düşünmemiştim, çünkü geldiğimde ki tablo beni burada uzun vadeli başarılar elde edebileceğim yönündeydi. Burası süre aldığım, mutlu ve huzurlu olduğum bir yer haline geldi. Takımım adına sorumluluk almanın burada bir kez daha keyfini yaşıyorum ve çok yakında zaferlere ulaşacağımızı düşünüyorum.
 
TİPLEME

- En beğendiğin oyuncu?
- Mıchael Jordan

- En beğendiğin koç?
- Zeljko Obradovic

- En zor deplasman?
- Karşıyaka

- İlk 5’in?
- Luka Doncıc, Bogdan Bogdanovic, Chris Singleton, Jan Vesely, Alex Tyus.

- Tek kelime İle Akhisar?
- Aile


YORUMLAR

  • 0 Yorum