Bitirici

Karesi Spor'un skor yükünü çeken Carlos Medlock, Süper Lig'e yükselecekleri konusunda kendinden emin...

Bitirici
03 Ocak 2019 - 10:05
Bu sezon oldukça iyi bir başlangıç yaparak kendimizi iyi bir yere konumlandırdık. Bu performansımızı sürdürerek, sezon başında koyduğumuz hedeflere ulaşmak için çabalıyoruz. Bizim yapmamız gereken tek şey, sadece daha fazla çalışıp ligin ikinci yarısında hak ettiğimiz yere yani zirveye yerleşmek istiyoruz. Sezon sonunda Süper Lig’e yükselen ekip biz olmak istiyoruz.

Skor üretmekte sorun çekmeyen bir ekibiz. Ama bu konudaki sırrımızı size söyleyemem. Takımda yer alan her oyuncu bu duruma ortak olup bunun olması için her şeyiyle mücadele etti. Sezonun kalan bölümünde de bunu sürdürebilmek adına her şeyi yapacağız. İyi işler yapmaya devam ettikçe, önümüzdeki engelleri kolaylıkla aşabileceğimize inanıyorum.

Kendi adıma koyduğum ilk hedef; bu ligdeki en iyi oyuncu/ oyun kurucu olabilmek. Takımımın alacağı galibiyetlerde rol oynamak istiyorum. Karesi Spor’un daha iyi galibiyetler alabilmesi için en iyi takım arkadaşı olmak istiyorum.
Karesi Spor’da iyi bir ilişki inşa etmeyi planlıyorum. Gelecek yıllarda da burada yer alıp iyi işlere imza atmak istiyorum. Bu sezon takımımı hak ettiği yere taşırken, gelecek yıllarda da iyi işler yapmaya devam etmek istiyorum.

TİPLEME

- En beğendiğin koç?
- Andreas Wagner

- En beğendiğin oyuncu?
- Manny Harris

- İlk 5’in?
- Chris Paul, James Harden, LeBron James, Kevin Durant, Anthony Davi

- Tek kelime İle Karesi Spor?
- Şampiyon

YORUMLAR

  • 0 Yorum