Çekişme

Bu sezon beklentileri aşan Düzce Belediye’nin ribaund canavarı Steve Taylor, üst düzey rekabet için kendini hazır hissediyor.

Çekişme
03 Şubat 2019 - 10:18
Bence bu sezon bizim için oldukça iyi gidiyor. Çünkü sezon başlamadan önce insanlar bizim sezonu ligin dibinde bitireceğimizi düşünüyordu. Ancak şu anda üst lige çıkma mücadelesi veren takımlar arasında yer alıyoruz. Sezonun ikinci yarısında yaptığımız güzel başlangıcı sürdürmek istiyoruz ve çok daha iyi işler yapabileceğimizi düşünüyorum.

Tahincioğlu Süper Lig’ine yükselebilmek bizim için harika bir deneyim olacaktır. Çünkü Süper Lig’de rekabet çok daha iyi bir seviyede ve ben o seviyelerde rekabet etmeyi fazlasıyla istiyorum. Ama yanlış anlaşılmasın, TBL'deki rekabetin iyi olmadığını söylemiyorum. Ancak Süper Lig’in rekabet seviyesi çok daha iyi bir düzeyde. Umarım bu hedefimizi başarabiliriz ve üst düzey bir rekabet ortamında kendimizi gösterebiliriz..

Bu sezon için ilk hedefimiz iyi bir sıralama elde edip play-off'lara kalabilmek. Aslında en büyük hedefim play-off'ları kazanmak ve Süper Lig’e yükselmek de diyebilirim. Bunun olmasını sağlamak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Aslında, alçak gönüllü olmayı seviyorum; çünkü kaybedecek bir şeyimiz yok. İçinde bulunduğumuz durumda kazanacak çok şeyimiz var. Takım olarak iyi işler yapmaya devam edip, sezon sonuna kadar konsantrasyonumuzu kaybetmezsek, bu hedeflerimizi başarabileceğimize dair inancım tam.


TİPLEME

- En beğendiğin oyuncu?
- Mıchael Jordan

- En beğendiğin koç?
- Robert Smith

- En zor deplasman?
- Karesi Spor

- İlk 5’in?
-  Allen Iverson, Kobe Bryant, Michael Jordan, LeBron James, Shaquille O’Neal

- Tek kelime ile Düzce?
- Sıkıcı

YORUMLAR

  • 0 Yorum