Geri sayım

TBL’de yükselme savaşı veren Petkim Spor’un parlayan yıldızı Markus Kennedy, Süper Lig havası solumak için gün sayıyor.

Geri sayım
03 Şubat 2019 - 10:21
Türk basketboluyla yeni tanışan bir oyuncu olarak burada oynanan basketbolun oldukça çekişmeli olduğunu düşünüyorum. Türk basketbolunda oyunun rekabetçi kısmı ön plana çıkıyor. Oyunun birçok açıdan doğru şekilde oynandığını düşünüyorum. Burada Petkim Spor ile birlikte olmayı seviyorum. Takım arkadaşlarım harika insanlar ve güzel bir uyum yakaladık. Bizi fazlasıyla destekleyen bir organizasyonun içinde yer almak bana keyif veriyor. Burada olmaktan mutlu olduğumu söylemek yerinde olacaktır.

Sezonun bizim için beklediğimden biraz yavaş başladığını düşünüyorum. Ancak takım olarak yavaş yavaş kimliğimizi buluyoruz. Sezonun kalan kısmında hedeflerimiz doğrultusunda doğru işler yapamaya çalışacağız. Bizim için en uygun oyun stili bulup hak ettiğimiz sonuçları alabileceğimizi biliyorum. Bizim için en önemli şey ise doğru zamanda takım olarak bir araya gelebiliyor olmamız.

Bence sezon sonunda Süper Lig’e yükselme şansımız var. Bu hedef doğrultusunda yapmamız gereken tek şey, kalan maçlarda kendimiz gibi oynayıp, en az hata ile son aşamaya kadar ilerlemek. Geç açılan bir takım olabiliriz; ama önemli olan sezonun sonunda gülen taraf olabilmek. Bu sezon için belirlediğim kişisel hedefim ise takımıma verebileceğim en fazla katkıyı vererek, sezon sonunda Süper Lig havasını solumak.

 
TİPLEME

- En beğendiğin oyuncu?
- Moses Malone

- En zor deplasman?
- Karesi Spor

- İlk 5’in?
- Allen Iverson, Tracy McGrady, Marcus Morris, Markieff Morris, Demarcus Cousins

- Tek kelime İle Petkim Spor?
- Profesyonel

YORUMLAR

  • 0 Yorum