Galatasaray Nef, Aliağa deplasmanından galip ayrıldı

Galatasaray Nef, ING Basketbol Süper Ligi'nin üçüncü haftasında,İzmir ekiplerinden Aliağa Petkim sporu, deplasmanda 95-81'lik skorla yendi.

Galatasaray Nef, Aliağa deplasmanından galip ayrıldı
09 Ekim 2021 - 15:38
Aliağa Petkim Spor, ING Basketbol Süper Ligi’nin üçüncü haftasında Galatasaray Nef’i konuk etti. İlk iki haftada galibiyet alamayan Aliağa Petkim Spor, ligin güçlü ekiplerinden Galatasaray Nef karşısında kendi evinde mağlup olarak 81-95’lik skorla sahadan mağlup ayrıldı.

Aliağa Petkim'de Gary Browne, sarı-kırmızılı ekipte ise DeVaugh Akoon-Purcell’in liderliğinde maça iyi başladılar. İlk periyot sonunda Galatasaray’ın 27-25 üstünlüğü vardı.İkinci çeyreğin başlarında Melo Trimble’ın skorer oyunu ile oyun üstünlüğünü ele geçiren sarı kırmızılılar, farkı açtı.İlk yarının son bölümlerinde Petkimspor farkı kapatmak için mücadele etse de Trimble’ın üçlüğüyle Galatasaray Nef, farkı çift hanelere çıkardı.Galatasaray, üçüncü periyotta  DeVaughn Akoon-Purcell, Melo ve Kerry Blackshear’ın skorer oyunuyla üstünlüğünü korudu. Üçüncü Çeyreğin sonlarında Petkim spor arka arkaya bulduğu isabetli üçlüklerle farkı kapatmaya çalıştı.Son periyotta Petkimspor'un çabası farkı kapatmaya yetmeyince Galatasaray salondan 95-81 galip ayrıldı. 

Ev sahibi ekipte Gary Browne, 26 sayı - 3 asist ile maçın en skorer ismi oldu.Galatasaray’da DeVaughn Akoon-Purcell 21 sayıyla galibiyette çok önemli katkısı oldu. Melo Trimble 16 sayı - 6 asist ile oynarken Dee Bost da 15 sayı -4 asist üretti.





YORUMLAR

  • 0 Yorum