Ataman: "Savunmada kötü oynadık"

THY EuroLeague'de CSKA Moskova'ya 100-96 kaybeden Anadolu Efes'te Baş Antrenör Ergin Ataman, ribaundlardaki performansları nedeniyle maçı kaybettiklerini vurguladı.

Ataman: "Savunmada kötü oynadık"
08 Ekim 2021 - 23:06
Bertan ERMAN - RİBAUND DERGİ

Anadolu Efes, Sinan Erdem Spor Salonu'nda bu sezon oynadığı ilk THY EuroLeague maçında galibiyete ulaşamadı. 

Karşılaşmanın ardından basın toplantısında konuşan lacivert-beyazlı ekibin baş antrenörü Ergin Ataman, "Kötü bir savunma ile oynadık. Evimizde oynadığımız maçta rakibimize 100 sayı attırdık. Dış atışlarda da performansımız kötüydü. Shane Larkin 7’de 0 üçlükle oynadı. Maçın sonunda bir tepki verdik ve geri gelmeye çalıştık. Ayrıca serbest atışlarda onlar 37 sayı kaydetti. Bizim için iyi bir maç değildi." açıklamalarında bulundu.

Ataman, pazar günü ING Basketbol Süper Ligi'nde oynanacak Pınar Karşıyaka maçı ile ilgili ise, "Hiç bakmadım Karşıyaka’ya. Yarın hazırlıkları yapacağız. Güzel bir lig maçı olacağı kesin." dedi.

CSKA Moskova Baş Antrenörü Dimitris Itoudis ise, takımı hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Takımımı tebrik ederim. Efes ile son 3 yılda oynadığımız maçlar enteresan geçiyor. Geçen sezon şampiyonluğu hak etmişlerdi. Biz karakterimizi gösterdik. Belki de kupa seremonisi oyuncularımı motive etti. Final Four oynamış iki takımın deplasmanlarıyla sezona başladık. Bence bu galibiyeti hak ettik. Mutluyum, çünkü takım olarak karakterimizi gösterdik." 



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum