Final Serisi'nde kritik randevu

NBA'de Milwaukee Bucks ile Phoenix Suns, Finaller'in dördüncü maçında, Milwaukee'de bir kez daha karşı karşıya gelecek. Ancak son yıllara göre bu maçın daha farklı bir özelliği ve buna bağlı bir önemi var...

Final Serisi'nde kritik randevu
14 Temmuz 2021 - 20:09
NBA'de final serisi heyecanı devam ediyor.

Son maçta Phoenix Suns karşısında ilk galibiyetini alan Milwaukee Bucks, Arizona ekibini bir kez daha Fiserv Forum'da konuk edecek. Türkiye'ye göre 15 Temmuz gece saat 04.00'te başlayacak mücadele S Sport ve S Sport Plus'tan canlı yayınlanacak. 

Seride Phoenix Suns'ın 2-1'lik üstünlüğü bulunuyor. Ancak bu maç, son yıllara bakıldığında ayrı bir özellik taşıyor.

2018 yılından bu yana, seride dördüncü maçı kazanan takımlar kupayı kaldırdı. 2018'de Golden State Warriors, 2019'da Toronto Raptors ve 2020'de Los Angeles Lakers, rakiplerini final serisinin dördüncü maçlarında yenmeyi başarmışlardı. 

Eğer Suns bu maçı kazanırsa, seride durumu kendi lehine 3-1'e getirecek. Akabinde Arizona ekibi serinin 5. maçını kendi sahasında oynayacak ve durum bu şekilde olup bir maç daha kazanırsa, tarihinde ilk kez şampiyonluk sevincini tadacak. Milwaukee Bucks kazanrısa, seride 2-2'lik eşitlik oluşacak. Her ne olursa olsun, Bucks'ın şampiyon olması için Phoenix'te bir galibiyet alması şart.

Seride oynanan ilk üç maçın sonuçları şu şekilde:

1. Maç: Phoenix Suns 118-105 Milwaukee Bucks
2. Maç: Phoenix Suns 118-108 Milwaukee Bucks
3. Maç: Milwaukee Bucks 120-100 Phoenix Suns

Fotoğraf. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum