Ben Simmons'ın talipleri var...

NBA'de gösterdiği performans ile eleştirilerin odağı olan Philadelphia 76ers'ın Avustralyalı yıldızı Ben Simmons'a birkaç takımdan talip var.

Ben Simmons'ın talipleri var...
14 Temmuz 2021 - 19:55
NBA'de sezonun hayal kırıklığı yaratan takımlarından Philadelphia 76ers'ın beklentileri tam anlamıyla karşılayamayan yıldızı Ben Simmons için gelecek sezon yeni bir sayfa açılacak gibi duruyor.

ABD basınında çıkan haberlerde, Simmons'ın takasa açık olduğu yazılmıştı. New York Times'tan Marc Stein'a göre Cleveland Cavaliers, Indiana Pacers, Minnesota Timberwolves ve Sacramento Kings "bilinen talipler" arasında ve Toronto Raptors da Sixers'ın yıldızı ile ilgileniyor.

Ben Simmons, geçen sezon NBA'de 58 normal sezon karşılaşmasında görev alırken, 14.3 sayı, 7.2 ribaund, 6.9 asist ve 1.6 top çalma ortalamalarıyla oynadı. Playofflar'da 12 maça çıkan Simmons, 11.9 sayıi  7.9 ribaund, 8.8 asist ve 1.3 top çalma ortalamalarıyla mücadele etse de, Doğu Konferansı Lideri Sixers, yarı final serisinde Atlanta Hawks'a elenmişti. 

Daha sonra Ben Simmons, basketbolunu geliştirmek için Avustralya'nın Olimpiyatlar'da mücadele edecek milli takımında yer alamayacağı açıklanmıştı. 

Fotoğraf: Philadelphia 76ers
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları