THY EuroLeague'de fikstür belli oldu

THY EuroLeague'de yeni sezon fikstürü açıklandı. Son şampiyon Anadolu Efes, Real Madrid deplasmanında sezonu açacak. Fenerbahçe Beko için deja vu denilecek bir açılış maçı var. İlk hafta programı, temsilcilerimizin karşılaşmaları ve daha fazlası haberimizde...

THY EuroLeague'de fikstür belli oldu
14 Temmuz 2021 - 13:32
THY EuroLeague'de 2021-2022 sezonunun başlamasına 2 aydan fazla bir süre var. Ancak heyecan şimdiden başlamış durumda.

Euroleague, THY EuroLeague'de yeni sezon fikstürünü açıkladı. Son şampiyon Anadolu Efes, ilk maçını 30 Eylül tarihinde, Real Madrid deplasmanında oynayacak. Efes, Real'i geçen sezon çeyrek final serisinde elemiş ve adını Final Four'a yazdırmıştı. Fenerbahçe Beko ise, 1 Ekim tarihinde, geçen sezon olduğu gibi, ilk maçında Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda Kızılyıldız'ı konuk edecek. Sarı Lacivertliler, 2020-2021 sezonunun açılış maçında Belgrad ekibini 77-63 mağlup etmişti.

İki temsilcimiz, normal sezonda ilk olarak 12. haftada karşı karşıya gelecek. 25 Kasım tarihinde oynanacak mücadele, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak. İkinci maç ise, 28. haftada, 3 Mart tarihinde, Anadolu Efes'in ev sahipliğinde, Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapılacak. 

Öte yandan Sertaç Şanlı'nın transfer olduğu geçen sezonun finalisti Barcelona ise, ilk maçında Alba Berlin'i Palau Blaugrana'da misafir edecek.

THY EuroLeague'de 1. hafta maçları şu şekilde:

30 EYLÜL 2021
AS Monaco - Panathinaikos OPAP
Maccabi Playtika Tel-Aviv - Bayern Münih
AX Armani Exchange Milano - CSKA Moskova
Real Madrid - ANADOLU EFES

1 EKİM 2021
UNICS Kazan - Zenit St. Petersburg
FENERBAHÇE BEKO - Kızılyıldız MTS
LDLC ASVEL - Zalgiris Kaunas
Olimpiakos - Baskonia
Barcelona - Alba Berlin 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum