Fenerbahçe Beko sonunu getiremedi

THY EuroLeague'de Covid-19 vakalarıyla ve sakatlıklara rotasyonu daralan Fenerbahçe Beko, Playoff çeyrek final serisinin ilk maçında, deplasmanda CSKA Moskova'ya 92-76 kaybetti ve seride 1-0 geriye düştü.

Fenerbahçe Beko sonunu getiremedi
21 Nisan 2021 - 22:00
Dyshawn Pierre, Jarell Eddie, Ali Muhammed, Edgaras Ulanovas, Yiğit Onan ve Jan Vesely ile Baş Antrenör Igor Kokoskov'dan yoksun karşılaşmaya çıkan Fenerbahçe Beko, ilk 2 çeyrekte Nando De Colo önderliğinde bir direnç ortaya koysa da, devre arasında soyunma odasına 53-44 geride gitti. Üçüncü çeyrekte Marko Guduric, Kyle O'Quinn ve Lorenzo Brown'dan da katkılar almaya başlayan temsilcimiz, oyunun gidişatını kendi lehine çevirdi ve son 10 dakikaya 66-64 önde girdi. Fakat son çeyrek durum tam tersine döndü ve CSKA mücadeleden 92-76 galip ayrıldı.

Seride 1-0 öne geçen CSKA Moskova'da Daniel Hackett ve Will Clyburn 20'şer sayı kaydederken, Johannes Voigtmann 12 sayı ve 10 ribaundla double double yaptı. Fenerbahçe Beko'da maçın en skorer ismi Nando De Colo, 27 sayı, 4 ribaund, 3 asist ve 3 top çalma ile mücadele etti. Serinin ikinci maçı, 23 Nisan Cuma günü, Rusya'da oynanacak. 

Fotoğraf: EuroLeague

YORUMLAR

  • 0 Yorum