Alperen Şengün'den kariyer rekoru

Beşiktaş Icrypex, ING Basketbol Süper Ligi normal sezon erteleme maçında Büyükçekmece'nin konuğu oldu. Kara Kartallar, Alperen Şengün'ün muazzam performansıyla galibiyete uzandı.

Alperen Şengün'den kariyer rekoru
21 Nisan 2021 - 22:04
ING Basketbol Süper Ligi'nin dikkat çeken takımlarından Beşiktaş Icrypex, normal sezonda Covid-19 vakaları nedeniyle ertelenen karşılaşmada, bu akşam Büyükçekmece Basketbol'un Gazanfer Bilge Spor Salonu'nda konuğu oldu. Mücadeleden 104-89 galip ayrılan Kara Kartallar, bu sezon 18. galibiyetini aldı. Siyah-beyazlı ekipte yine Alperen Şengün şov vardı. NBA adayı genç yıldız, bu karşılaşmada 31 sayı ve 10 ribaundla double double yaparken, 42 verimlilik puanı topladı; sayı ve verimlilik puanında kariyer rekoruna imza attı.

Alperen Şengün, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada, “Maça geç ısındık ama maçın sonunu iyi getirdik. Gençliğimizin verdiği enerjiyi kullandık. İki takımda da eksikler vardı. Rakibi de mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. İstediğimiz bir galibiyetti. Önümüzde sıralama açısından önemli iki maç var, onlara hazırlanacağız. Takım arkadaşlarımı kutluyorum.” dedi.

Fotoğraf: Beşiktaş JK

YORUMLAR

  • 0 Yorum