Fenerbahçe Beko, Panathinaikos deplasmanında

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında bugün Yunanistan temsilcisi Panathinaikos OPAP ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Oaka Altion Spor Salonu'ndaki karşılaşma (TSİ) 21.00'de başlayacak.

Fenerbahçe Beko, Panathinaikos deplasmanında
07 Ekim 2021 - 12:47 - Güncelleme: 07 Ekim 2021 - 13:10
Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines Euroleague 2021-2022 sezonu 2.hafta maçında Panathinaikos Opap'a konuk oluyor. Sezona galibiyet ile başlayan Fenerbahçe 2'de 2 yapmak için sahaya çıkıyor. Panathinaikos ise  Lig'de kendi sahasında ilk galibiyetini arayacak.

Temsilcimiz, Turkish Airlines EuroLeague'de açılış maçında Kızılyıldız’ı 61-57 mağlup ederek sezona galibiyetle başladı.Yunan temsilcisi ise, ilk maçında AS Monaco’ya deplasmanda 75-63 kaybetti. 7 Ekim Perşembe günü TSİ 21:00'da başlayacak mücadele öncesi Fenerbahçe'den yapılan açıklamada takımda sakatlık sorunu yaşayan oyuncu bulunmadığı belirtildi.

Karşılaşma öncesi Fenerbahçe Beko koçu Aleksandar Djordjevic'de açıklamada bulundu.''Marko ve Danilo olmak üzere bazı oyuncularımız sakatlık sonrası takıma dönüyorlar ve kadroda olacaklar. Kendi oyunumuzu parkeye yansıtacak ve onların geçiş hücumlarındaki etkisine izin vermemeye çalışacağız. Elbette hücum ribaundları da onların en güçlü noktalarından biri ve bunu durdurmamız gerektiğini biliyoruz. Çok tecrübeli isimleri var. OAKA’daki atmosfere de hazır olmamız gerekiyor. Hem fiziksel hem de mental olarak mücadeleye hazır olmalıyız. 40 dakika boyunca yoğun ve akıllı basketbol oynamalıyız.''
 

 



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum