Ekrem Memnun oyuncularından memnun

Galatasaray Nef Baş Antrenörü Ekrem Memnun, oyuncularından memnun kaldığını ve daha da gelişeceklerini belirtti.

Ekrem Memnun oyuncularından memnun
06 Ekim 2021 - 22:53
Bertan ERMAN - RİBAUND DERGİ

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray Nef, E Grubu'ndaki ilk maçında ERA Nymburk'u 101-85 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Galatasaray Nef Baş Antrenörü Ekrem Memnun, maçın geneli ile ilgili, "Öncelikle galibiyet için mutluyuz. Bu maç bizim için çok önemliydi. Nymburk'un Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde deneyimli ve zor bir takım olduğunu biliyorduk. Maçın genelinde oyun planımıza bağlı kaldık. Yeni bir takımız. Sezon öncesi bizim için zor oldu. Talihsiz sakatlıklar oldu. Takım olarak tam oynayamadık. Takım karakterinden, oyundan memnun kaldım." ifadelerini kullandı. Geniş bir gard rotasyonu ve oyuncu kitlesine de sahip olan Memnun, "Bu iyi bir şey. Hem iyi hem de zor. Sezon çok uzun. Bir sürü şey olabilir ama ne kadar oyun içinde katkı verecek çok oyuncumu olursa, iyi oluruz. Eray Aydoğan, Rıdvan Öncel; genç oyuncularımız, görevlerini layığıyla yerine getirdi. Oyuncularımdan memnunum. Daha da gelişeceklerini düşünüyorum." dedi.

Karşılaşmaya 33 sayı ile damgasını vuran Melo Trimble ise,  "Bizim için evimizdeki ilk maçta güzel bir maçtı. Ben de iyi bir performans gösterdiğim için çok mutluyum ama benchin de hakkını vermek gerekir; kenardan iyi enerji verdiler. Bugünkü performansımı kendi özgüvenime bağlayabilirim." şeklinde konuştu.

TRIMBLE'A ÖVGÜLER

ERA Nymburk'ta ise, hem Baş Antrenör Alexandar Sekulic hem de oyunculardan Jerrick Harding, Galatasaray Nef'in galibiyetinde Melo Trimble'ın etkisinin büyük olduğunu düşünüyor.

Sekulic, konu ile ilgili, "Melo Trimble inanılmaz bir maç çıkardı. Bizi neredeyse tek başına yenen o oldu. Bu tarz oyuncuları savunmada problem yaşarsanız, kaybedersiniz." derken, Harding ise, "40 dakika savaştık ama ikinci yarıda Melo Trimble'ı durduramadık. Maçın filmini izleyip daha iyi olmamız lazım." dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum