18. Botaş & Tübad Kupası başladı

18. BOTAŞ & TÜBAD KUPASI bugün yapılan basın toplantısının ardından BOTAŞ – Çankaya Üniversitesi maçı ile başladı. Botaş:65 Çankaya Üniversitesi: 60, OGM Ormanspor:49 Nesibe Aydın:57 sonuçlar ile turnuvanın ilk günü tamamlandı.

18. Botaş & Tübad Kupası başladı
06 Ekim 2021 - 23:07 - Güncelleme: 06 Ekim 2021 - 23:31

Turnuva öncesi gerçekleşen basın toplantısına TÜBAD Genel Koordinatörü Şükrü Yaravlı, BOTAŞ Spor Kulübü Genel Menajeri Gürkan Can, BOTAŞ Spor Kulübü baş antrenörü Barış Akgün, Çankaya Üniversitesi baş antrenörü Çağrı Özek, OGM Ormanspor baş antrenörü Alper Durur katıldı.Şükrü Yaravlı turnuva açılış konuşmasında Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Yılmaz ve Yönetim Kurulunun mesajını ileterek Ankara’da BOTAŞ ile ortaklaşa Kadınlar Süper Ligi takımlarının katılımıyla bir turnuva yapmanın heyecanı içinde olduklarını belirtti. Ardından BOTAŞ Spor Kulübü başanı ve yönetimine bu birliktelik için teşekkür etti.

Gürkan Can da yaptığı konuşmada “Gelenekselleşen BOTAŞ turnuvalarının bir yenisini bu yıl TÜBAD ile ortaklaşa yapıyoruz. Bu ortak çalışma için TÜBAD Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Yılmaz’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz. Sakatlıksız bir turnuva temenni eder, katılımcı takımlara sağlıklı ve başarılı bir sezon dileriz.” dedi.

Katılımcı takımların antrenörleri, sezon öncesi son provaların yapıldığı bu turnuvanın paydaşları arasında TÜBAD’ın olmasından çok mutluluk duyduklarını ve Kadın Basketboluna dikkat çekmesi açısından öneminden söz ettiler.

Günün oynanan maçlarında ise şu sonuçlar alındı.Botaş:65 Çankaya Üniversitesi: 60, OGM Ormanspor:49 Nesibe Aydın:57 

Fotoğraf: Ebru Erdoğan
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum