Fenerbahçe Beko Atina'da son anda kaybetti

Fenerbahçe Beko, Euroleague'in 2. haftasında Panathinaikos OPAP’a konuk oldu. Sarı-Lacivertliler büyük bir bölümünü önde götürdüğü maçta 2.7 saniye kala Yunan ekibine 91-87'lik skorla son anda kaybetti.

Fenerbahçe Beko Atina'da son anda kaybetti
07 Ekim 2021 - 23:17
Turkish Airlines Euroleague'in 2'nci haftasında Fenerbahçe Beko, deplasmanda Panathinaikos'a 91-87 mağlup olarak ilk mağlubiyetini aldı. Fenerbahçe bu mağlubiyetle ilk kez kaybederken Panathinaikos ise ilk galibiyet sevincini yaşadı.

Karşılıklı basketlerle geçen ilk çeyreğin sonunda sarı-lacivertliler 21-20 önde kapattı. İkinci çeyrekte skor üstünlüğünü ele geçiren Fenerbahçe'de;Nando De Colo,Henry ve Polonara üçlüsünün ürettiği sayılarla farkı 9 sayıya çıkardı. İlk yarının sonlarına doğru ev sahibi ekip iyi savunma ile farkı kapattı ve Fenerbahçe Beko, 46-45 önde soyunma odasına gitti.İkinci yarıya iyi başlayan taraf Jan Vesely ile Fenerbahçe Beko oldu. Panathinaikos, oyun disiplininden kopmadı ve oyuna ortak oldu. Son çeyreğe 76-74 sarı lacivertliler önde girdi.Yunan ekibi Nedovic'in sayılarıyla öne geçti. Son periyot çok heyecanlı ve çekişmeli geçti. 


Temsilcimiz Fenerbahçe Beko, oyunun büyük bölümünü önde götürdüğü karşılaşmanın son anlarında 2.9 saniye kala Yunan ekibine yenildi.Sarı Lacivertliler, Macon’a yapılan sportmenlik dışı faulün ardından son 10 saniyeye 1 sayı önde girdi. 2.9 saniye kala bu kez Nedovic’e yapılan sportmenlik dışı faul sonrası Sırp oyuncunun faulden bulduğu sayılarla öne geçen Panathinaikos, mücadeleden 91-87'lik skorla galip ayrıldı. 

Fenerbahçe Beko’da Jan Vesely 18 sayı 10 ribaunt 5 asist, Nando de Colo 16 sayı, Devin Booker 14 sayı 7 ribaunt 3 asist, Pierria Henry 12 sayı, Dyshawn Pierre 10 sayıyla mücadele etti. Panathinaikos’ta Nemanja Nedovic 20 sayı, Ioannis Papapetrou 13 sayı, Okaro White 12 sayı, Daryl Macon 11 sayıyla oynadı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum