Fenerbahçe Beko, İspanya'da kayıp

THY EuroLeague'de heyecan sürüyor. Ligin 31. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, deplasmanda Baskonia ile karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadelede sarı lacivertliler, sahadan 77-62'lik skorla mağlup ayrıldı.

Fenerbahçe Beko, İspanya'da kayıp
24 Mart 2022 - 00:14 - Güncelleme: 24 Mart 2022 - 11:45
Fenerbahçe Beko ligdeki 13. mağlubiyetini alırken Bitci Baskonia ise 11. kez kazandı.Bitci Baskonia’da Wade Baldwin 24 sayı, 6 ribaund, 6 asist; Steven Enoch 12 sayı, 7 ribaund; Alec Peters 16 sayı, 3 ribaundla oynadı.Fenerbahçe Beko’da ise Marko Guduric 12 sayı, 3 ribaund, 5 asist; Devin Booker 9 sayı, 2 ribaund, 2 asist; Jan Vesely 15 sayı, 7 ribaundla mücadele etti.

Mücadeleye Nando De Colo liderliğinde başlayan Fenerbahçe Beko, savunmada Baskonia’nın skorer oyununa karşılık çözüm üretemeyince ilk bölümü geride bitirdi. İkinci çeyreğe Marko Guduric'in sayılarıyla başladı.Sarı-lacivertliler, ikinci çeyrekte savunmanın dozunu artırdı. Nando De Colo’nun da etkili performansıyla farkı açmaya başladı. Son bölümde boyalı alanı da etkili kullanan Fenerbahçe, soyunma odasına önde gitti. 

İkinci yarıda Baskonia’nın agresif savunmasına çözüm üretmekte zorlanan Fenerbahçe, Wade Baldwin’i de bir türlü durduramayınca üstünlük el değiştirdi. Son çeyrekte Wade Baldwin’in arka arkaya iki üçlüğüyle başlayan ev sahibi, farkı çift hanelere çıkardı.Simone Fontecchio’nun skorer oyunu ile farkı iyice açan ev sahibi, karşılaşmadan 77-62 galip ayrıldı.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları