Fenerbahçe Beko her zaman zirveyi hedefler

Melih Mahmutoğlu, “Yeni sezonun hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Her sezon olduğu gibi heyecanlıyız. Başarılı olmak istiyoruz. Başarılı olacağımıza da inanıyoruz. İyi bir takım olduk, iyi bir takım kuruldu. Hazırlıklar da istediğimiz gibi gidiyor. Bundan sonraki tek hedefimiz sezona iyi ve galibiyetle ve sezonu da hak ettiğimiz en güzel yerde bitirmek olacaktır. Fenerbahçe Beko her zaman zirveyi hedefler Tekrardan herkese iyi sezonlar” diyor.

Fenerbahçe Beko her zaman zirveyi hedefler
26 Eylül 2023 - 19:21
Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın oyuncuları ve teknik heyeti, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda yapılan medya günü organizasyonunda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Medya gününün basına açık bölümünde düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Derya Yannier ile başantrenör Dimitris Itoudis ve takım kaptanı Melih Mahmutoğlu açıklamalarda bulundu.

Basına kapalı bölümde ise EuroLeague ve Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi medya partnerlerinin fotoğraf çekimleri yapıldı. 



MELİH MAHMUTOĞLU: İYİ BİR TAKIM KURULDU

“Yeni sezonun hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Her sezon olduğu gibi heyecanlıyız. Başarılı olmak istiyoruz. Başarılı olacağımıza da inanıyoruz. İyi bir takım olduk, iyi bir takım kuruldu. Hazırlıklar da istediğimiz gibi gidiyor. Bundan sonraki tek hedefimiz sezona iyi ve galibiyetle ve sezonu da hak ettiğimiz en güzel yerde bitirmek olacaktır. Tekrardan herkese iyi sezonlar.”

ITOUDIS: ARTIK KONUŞMAKTAN ÇOK İŞ ZAMANI!

“Çok kısa tutacağım. Artık konuşmaktan çok bir şeyler vermemiz, bir şeyler yapmamız gerekiyor. Ben yönetimime staffım adına teşekkür ederim. Arkamızda müthiş bir taraftar grubum var, aynı şekilde yönetim var ve tabii ki Fenerbahçe’ye çok değer veren ve çok büyük bir Fenerbahçeli Başkanımız Ali Koç var. Şimdi artık bir şeyler geri verme zamanı.”



DERYA YANNIER: ÜZERİNE KOYA KOYA İLERLEYECEĞİZ

Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Derya Yannier: Geçen sezonun üzerine koya koya daha ileriye gideceğimizi ümit ediyoruz

“Yeni bir EuroLeague sezonu, yeni bir Türkiye Ligi sezonu. Her sezon olduğu gibi yine başlangıçta önümüze bakarken hem heyecanlıyız hem istekliyiz hem de bütün zorlukları göğüslemek için hep beraber hazır durumdayız. Tabii ki yine her sezon başı olduğu gibi süreç ve zaman bizim ilacımız olacak pek çok konuda. Fakat hazırlık dönemini iyi geçirdik. Yeni sezona da çok az bir zamanımız kaldı. Bu yolda da daha iyiye gideceğimizi ümit ediyorum. İlk maça kadar olabildiğince de bütün eksiklerimizi kapatıp hazır hale gelmeye çalışacağız. Yeni EuroLeague sezonunun daha rekabetçi olacağını öngörüyoruz. Çünkü birçok takım kadrosunda yenilikler, değerli eklemeler yaptı. Tabii ki bunlar kağıt üzerinde olduğu gibi her zaman sahaya yansımayabiliyor. Herkesin sahadaki kimyasını ve takım olgularını sezon başladıktan sonra daha yakından görme şansımız olacak. Bizim güvendiğimiz şey ise geçen sezonun başında yapmaya başladığımız, yeni koçumuzla, yeni kadromuzla düzeni büyük ölçüde devam ettiriyor olmak. Bununla beraber eksik gördüğümüz noktalara da kendi içimizde uygun gördüğümüz pozisyonlarda istediğimiz oyuncuları eklemeyi başardık. Dolayısıyla geçen sezonun üzerine koya koya daha ileriye gideceğimizi ümit ediyoruz. Sezon başladıktan sonra da yolda karşımıza çıkan engellere karşı da gerekli önlemleri almaya çalışacağız.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum