Fenerbahçe Beko'da Vesely dönüyor mu?

THY EuroLeague'de Fenerbahçe Beko, Final Four umutlarını sürdürmek için, bu akşam CSKA Moskova karşısında kazanmak zorunda. Bu akşam oynanacak kritik karşılaşma öncesinde, Sarı Lacivertliler'in yıldız ismi Jan Vesely'nin maçta oynama ihtimali var. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe Beko'da Vesely dönüyor mu?
28 Nisan 2021 - 14:41
THY EuroLeague'de Fenerbahçe Beko, Playoff Çeyrek Final Serisi'nin 3. maçında CSKA Moskova'yı bu akşam saat 20.45'te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda konuk edecek. Mücadele BeIN Sports 3'ten canlı yayınlanacak.

Seride 2-0 geride olan Fenerbahçe Beko'da eksiklikler yavaş yavaş azalıyor. Rusya'daki ilk maçta forma giyemeyen Dyshawn Pierre, ikinci maçta sahaya çıkmıştı. Temsilcimizin yıldız ismi Jan Vesely'nin de bu akşam sahalara geri dönme ihtimali var. Normal sezonun 33. maçı olan Barcelona karşılaşmasında sol ayak bileğinden sakatlanan ve 2 haftadan uzun bir süredir sahalardan uzak kalan Vesely'nin, bu akşam oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak. Öte yandan Baş Antreör Igor Kokoskov ile birlikte 3 oyuncu, sağlık protokolleri gereği yine CSKA karşısında olamayacak. 

TAMAM YA DA DEVAM MAÇI

Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe'nin resmi web sitesine konuşan Marko Guduric, "Bizim için tamam ya da devam maçı olacak. Hepimiz bunun bilincindeyiz ve hazırız. Daha agresif olmaya ve her pozisyon için savaşmaya ihtiyacımız var. Maçı kazanmak için en önemli konunun bu olduğuna inanıyorum." açıklamalarında bulundu. Kokoskov'un yokluğunda, bu seride takımın başında olan yardımcı antrenör Erdem Can ise, "Bizim için çok önemli bir mücadele daha olacak. Bu karşılaşmaya odaklanmalı ve ilk andan son saniyeye dek konsantre kalabilmeliyiz. Oyun planımıza sadık kalmaya çalışacağız. Çok sert bir maçın bizi beklediğini biliyoruz." değerlendirmelerinde bulundu.

Fotoğraf: EuroLeague

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları