Fenerbahçe Beko CSKA deplasmanında

THY EuroLegaue'de Fenerbahçe Beko'nun Playoff macerası başlıyor. Rusya'da CSKA Moskova'ya konuk olacak temsilcimizin karşılaşması saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe Beko CSKA deplasmanında
21 Nisan 2021 - 15:33
THY EuroLeague'de Playoff heyecanı dün başladı.

Anadolu Efes ve AX Armani Exchange Olimpia Milano'nun galibiyetleriyle başlayan Playoff müsabakalarında birinci maçlar bu akşam tamamlanacak. Ligdeki bir diğer temsilcimiz Fenerbahçe Beko, bu akşam TSİ 20.00'de CSKA Moskova'nın Megasport Arena'da konuğu olacak. BeIN Sports 3'ten yayınlanacak karşılaşmayı Luigi Lamonica (İtalya), Olegs Latisevs (Letonya), Gytis Vilius (Litvanya) hakem üçlüsü yönetecek.

SARI LACİVERTLİLER'DE 6 OYUNCU VE KOKOSKOV YOK

Fenerbahçe Beko'nun bu zorlu karşılaşma öncesinde önemli eksiklikleri bulunuyor.

Sarı Lacivertliler'de sakatlığı bulunan Jan Vesely ve sağlık protokolüne takılan 5 oyuncu, CSKA Moskova karşısında forma giyemeyecek. Ayrıca, Baş Antrenör Igor Kokoskov da sağlık protokollerine takıldığı için takımının başında olamayacak. 

Öte yandan Fenerbahçe Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada, CSKA yöneticileri tarafından kendilerine Rusya'nın ekstra bir koronavirüs testi yapmaları gerektiği bildirilmişti. 

ERDEM CAN: KALİTELİ BİR MEYDAN OKUMA OLACAK

Igor Kokoskov'un yokluğunda takımın başında olacak Yardımcı Antrenör Erdem Can ve oyunculardan Tarık Biberovic, karşılaşma öncesinde Fenerbahçe'nin web sitesine açıklamalarda bulundu. Erdem Can, "Her iki takım da Playoff alışkanlığına ve tecrübesine sahip. Bu nedenle iki ekip için de çok kaliteli bir meydan okuma olacak. Sezon boyunca bu noktaya gelebilmek için çok mücadele verdik. Final Four’a gitmeyi çok istiyoruz; bunun için de hem bireysel anlamda bizler hem de organizasyonumuz için önemli bir eşleşme olacak. Sezonun bu aşamasında saha avantajına sahip olup olmamanın büyük fark yarattığını düşünmüyorum. Sonuçta bu bir Playoff eşleşmesi olacak." şeklinde konuştu. Biberovic ise, maç öncesinde, "Önümüzdeki karşılaşma, sezonun bizim için en önemli maçlarından biri olacak. Bütün sezonu bu noktaya gelmek için oynadık, bunun için mücadele ettik. Karşımızda çok iyi bir rakip var. Maçın başından sonuna dek mücadele edeceğiz. Taraftarlarımızın desteğinin de bizimle olacağını biliyoruz. Galibiyet için savaşacağız." ifadelerini kullandı.

İki takımın normal sezon karşılaşmalarında birer galibiyeti bulunuyor ve bu galibiyetler deplasmanlarda alındı. CSKA Moskova, ilk çift maç haftasında, İstanbul'da temsilcimizi uzatmada 78-77 yenmişti. Fenerbahçe Beko ise, Rusya'da 89-83'lük galibiyete uzanmıştı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum