Ergin Ataman: ''Gürcü polisi takımı tartakladı''

Milli Takım Başantrenörü Ergin Ataman, Gürcistan maçında yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ergin Ataman: ''Gürcü polisi takımı tartakladı''
05 Eylül 2022 - 15:02 - Güncelleme: 05 Eylül 2022 - 15:20

Ergin Ataman, Gürcistan maçında ve sonrasında yaşanan olaylar hakkında şu açıklamalarda bulundu:

Ergin Ataman; "Furkan soyunma odasına gittiği anda oynamayan Shengelia, kadroda olan Bitadze Furkan'a saldırdılar. Bizim ekip de içeri ekip Furkan'ı koç odasına sakladılar. FIBA organizasyonunda böyle bir şey olması saçmalık. Bunlar zaten görüntülerde ortaya çıkacak. Ben de diskalifiye olduğumda, koç odasına gittim. Gürültüleri duydum. Gürcü polisi takımı tartakladı. Takımı iterek soyunma odasına gönderdi. Ömer Onan ve Hüseyin Beşok'u tartakladılar. Büyük gölge düşürdü organizasyona." dedi. 



KURAL HATASI VAR

Maçta kural hatası olduğunu söyleyen Ataman; "Maç saatinde yapılan bu tür değişiklikler kural hatasına giriyor. Resmi olarak, anında, maç oynanırken yaptı itirazı. Bizi püskürttüler masadan. İspatıyla birlikte maçın sonucuna itiraz ettik. Maçın tekrarını veya son 4.5 dakikanın tekrar oynanmasını istedik." açıklamasında bulundu.



ASLANLAR GİBİ MÜCADELE EDECEĞİZ

Turnuvayla ilgili konuşan Ergin Ataman; "Henüz bitmiş bir şey yok. Takım olarak, bu olayların etkisinden kurtulup, aslanlar gibi mücadele edeceğiz. Burada bir milli takım var. Turnuva bittikten sonra eleştiri olabilir, beni eleştirsinler ama turnuva sırasında desteklerini versinler. Eski basketbolcuların çıkıp da, bu çocuklara "Siz yüreksizsiniz" demesini kabul etmem, etmiyorum. Geçmişte Milli Takım'da oynayıp, hiçbir şey kazanamamalarına rağmen, burada canını ortaya koyan çocuklara "yüreksiz" demeleri beni yaralıyor. Bu çocukları da yaralıyor." sözlerini sarf etti. 

Kaynak:NTVSpor


YORUMLAR

  • 0 Yorum