Egehan Arna: "Burada Beşiktaş'ı da temsil ediyorum"

Beşiktaş Icrypex'in milli takım oyuncusu Egehan Arna, Ay-Yıldızlı forma ile Kara Kartallar'ı da temsil ettiğini söyledi.

Egehan Arna: "Burada Beşiktaş'ı da temsil ediyorum"
30 Haziran 2022 - 21:29 - Güncelleme: 02 Temmuz 2022 - 17:23
Beşiktaş Icrypex'in başarılı isimlerinden Egehan Arna, A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın basın mensuplarıyla buluşmasında sitemize özel açıklamarda bulundu.

Kara Kartallar ile geçirdiği geçen sezonu değerlendiren Arna, "Benim adıma güzel bir sezon oldu. Kişisel olarak çok iyi bir sezon geçirdiğimi düşünüyorum. Üstüne koyarak devam ettiğim bir sezon oldu. Takım olarak daha fazla maç kazanabilirdik. 4-5 tane son toplarda kaybettiğimiz maçlar oldu. O maçları kazanmış olsak, Playoff’a önemli bir sıradan giriş yapabilirdik. Basketbolda bir topun değeri çok önemli" şeklinde konuştu.

Milli Takım'daki süreci ve Büyük Britanya maçı ile ilgili de konuşan Arna, "Üst gruba galibiyet taşımak gerekiyor. Bu yüzden önemli bir maç. Ayrıca, yaklaşık bir aydır önemli çalışmalar yapıyoruz. İyi bir hava yakalamak için önemli bir maç. Burada Beşiktaş’ı da temsil ediyorum. Beşiktaş’taki çıkışım sayesinde ben Milli Takım aday kadrosuna seçildim. Benim için bu yüzden önemli bir süreç" dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum