Muhsin Yaşar: "Benim için çok duygusal bir karardı"

Gelecek sezon Gaziantep Basketbol forması giyecek olan A Milli Takım oyuncusu Muhsin Yaşar, web sitemize özel açıklamalarda bulundu.

Muhsin Yaşar: "Benim için çok duygusal bir karardı"
30 Haziran 2022 - 21:37 - Güncelleme: 02 Temmuz 2022 - 17:22
FIBA Dünya Kupası Elemeleri'nde Büyük Britanya ile oynayacağı maç öncesinde basın mesuplarıyla buluşan A Milli Erkek Basketbol Takımı'ndan Muhsin Yaşar, sitemize özel açıklamalarda bulundu.

Yetiştiği Tofaş'tan ilk kez ayrılan ve gelecek sezon Gaziantep Basketbol için mücadele edecek olan Yaşar, transfer süreci ile ilgili, "Benim için çok duygusal bir karardı. Tofaş kültüründe büyüdüm, yetiştim. Zor bir karardı ama Gaziantep’tekiler ile konuştum. Onlar da beni ikna etti. Bence güzel bir sezon geçeceğini düşünüyorum. Bu sene iyi bir yabancı kadrosunun yanı sıra iyi bir yerli kadrosu var. Benimle birlikte Metin, Can Uğur Öğüt ve Birkan Ağabey, Gaziantep’e geldik. Yabancılarla olacak iyi bir uyumumuzla, geçen sezonki gibi iyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı. 

Yaşar, Büyük Britanya maçı öncesinde ise, Biz neredeyse sezon bittiğinden beri idman yapıyoruz. Evdeki maçı kazanmıştık. Bir sürpirz olmazsa, yine kazanacağımızı düşünüyorum. İyi çalıştık" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum