Yiğitcan Saybir: "Ayrılırken cidden duygulandım"

Frutti Extra Bursaspor'un yeni transferi ve A Milli Takım oyuncusu Yiğitcan Saybir, web sitemize özel açıklamalarda bulundu.

Yiğitcan Saybir: "Ayrılırken cidden duygulandım"
30 Haziran 2022 - 20:58 - Güncelleme: 02 Temmuz 2022 - 17:24
Büyük Britanya ile oynanacak FIBA Dünya Kupası Elemeleri maçı öncesinde sitemize özel açıklamalarda bulunan Yiğitcan Saybir, Milli Takım'daki süreci ve Anadolu Efes'ten Frutti Extra Bursaspor'a transferini anlattı.

Elemeler'deki son maç öncesinde, "Bütün hazırlığımız Büyük Britanya maçı için zaten. Çok güzel hazırlandığımızı düşünüyorum. İnşallah bu maçı kazanıp Ergin Ağabey’in (Ataman) olduğu Milli Takım ile ilk galibiyeti alacağız ve daha sonra diğer hedeflerimize ulaşmak için çok çalışıp elimizden gelen her şeyi yapacağız" diyen Saybir, Efes'ten Bursa'ya geçişi ile ilgili, Yuvamdan ayrıldım. 17 sene olmuştu. Ayrılırken cidden duygulandım. Kariyerim boyunca olabilecek bir şeydi ve bu döneme denk geldi. Efes kariyerimin sonuna bakıldığında, sonunu güzel tamamladığımı düşünüyorum Avrupa şampiyonu olduğumuz için. Şu anda da Bursaspor ile yeni bir macera, yeni bir başarı hedefi… Onlar da geçen sene çok büyük bir başarı elde etti. İnşallah gelecek sene EuroCup’ta şampiyon olup başarılarımızı devam ettireceğiz. İnşallah yolun sonu EuroLeague" ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum