Efes seride öne geçti

ING Basketbol Süper Ligi play-off yarı final maçında Anadolu Efes sahasında Beşiktaş Icrypex’i konuk etti. Mücadeleyi lacivert-beyazlılar 96-77 kazandı ve seride 1-0 öne geçti.

Efes seride öne geçti
19 Mayıs 2021 - 22:43

ING Basketbol Süper Ligi play-off yarı final maçında Anadolu Efes, Beşiktaş Icrypex ile karşı karşıya geldi. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan müsabaka Anadolu Efes'in 5-0'lık serisi ile başladı. Sertaç Şanlı ve Micic'in oldukça etkili bir oyun sergilediği ilk çeyrek lacivert-beyazlı ekibin 35-17 üstünlüğü ile geçildi.

Maçın ikinci çeyreğinde Beşiktaş, Alperen ile farkı kapatmaya çalışsa da Dunston ve Larkin'in üst üste bulduğu sayılarla Anadolu Efes, oyunun kontrolünü elinde tutarken soyunma odasına da 53-31 önde girdi.

Müsabakanın üçüncü periyodunda bulduğu sayılarla farkı giderek açan Anadolu Efes, Beşiktaş Icrypex'in farkı kapama çabalarını sonuçsuz bırakarak final periyoduna 73-56 önde girerken parkeden de 96-77 galip ayrıldı ve seride 1-0 öne geçti.

Maçın en skorer ismi 30 sayıyla Beşiktaş Icrypex'ten Şehmus Hazer oldu.  Serinin ikinci maçında iki ekip, 21 Mayıs Cuma günü yine aynı salonda 19.30'da karşı karşıya gelecek.

Toplam 3 galibiyete ulaşacak ekibin finale çıkacağı yarı finalde üçüncü ve gerekmesi halinde dördüncü karşılaşmalar Beşiktaş Icrypex'in ev sahipliğinde yapılacak. Serinin 5. maça uzaması haline ekipler yine Sinan Erdem Spor Salonu'nda birbirlerine rakip olacak.


YORUMLAR

  • 0 Yorum