Seride avantaj Fenerbahçe Beko'nun

Fenerbahçe Beko, ING Basketbol Süper Ligi play-off yarı final ilk maçında Pınar Karşıyaka'yı 83-79 mağlup etti ve seride 1-0 öne geçti!.

Seride avantaj Fenerbahçe Beko'nun
20 Mayıs 2021 - 21:32

Fenerbahçe Beko, ING Basketbol Süper Ligi play-off yarı final ilk maçında Pınar Karşıyaka'yı 83-79 mağlup etti ve seride 1-0 öne geçti.  Fenerbahçe Beko’da 22 sayı atan Nando De Colo galibiyette başrolü oynadı. Fransız yıldıza Jan Vesely 12, Danilo Barthel 14 sayısıyla eşlik etti. 

Fenerbahçe kafa kafaya geçen ilk çeyrekte Nando De Colo'nun etikili performansı ile Karşıyaka'nın savunma ritmini bozdu. Sarı-lacivertliler ilk çeyreği 28-22 önde geçti. Henry ve De Colo'nun karşılıklı basketlerine sahne olan ikinci yarıda her iki takım da hücumda oldukça olumlu bir görüntü çizerken Fenerbahçe Beko, devreyi de 51-42 üstünlükle tamamladı. 

İlk yarıdaki yüksek hücum ritmi ikinic yarıda yerini savunma basketboluna bıraktı. Vesely'nin ön plana çıktığı çeyrekte skor avantajını koruyan Fenerbahçe son peritoda67-57 önde girdi. Kalan bölümde de hata yapmayan sarı-lacivertliler fark azalsa da mücadeleden 83-79 galip ayrıldı.


Toplam 3 maç olarak oynanacak olan seride 2 galibiyete ulaşan takım adını finale yazdıracak.


YORUMLAR

  • 0 Yorum