"Değeri bizde çok yüksek"

Darüşşafaka Tekfen'in başarılı oyuncusu Doğuş Özdemiroğlu, Ribaund'a özel açıklamalarda bulundu.

"Değeri bizde çok yüksek"
05 Mart 2020 - 17:08
7DAYS EuroCup'ta Darüşşafaka Tekfen, bu akşam saat 20.15'te Segafredo Virtus Bologna ile, ev sahibi konumunda olmasına karşın, virüs sorunu yaşayan İtalya için seyahat sorunu nedeniyle, EuroLeague'in vermiş olduğu kararla Sırbistan'da karşı karşıya gelecek. Kazanan takım, EuroCup'ta adını çeyrek finale yazdıracak son takım olacak.

Daçka'nın bu önemli karşılaşması öncesinde Ribaund'a özel konuşan Doğuş Özdemiroğlu, bu maça kadar 7DAYS EuroCup'taki süreci değerlendirdi.

Top 16'da zor bir gruba düştüklerini söyleyen Özdemiroğlu, "İlk etapta grubu birinci ya da ikinci bitirmek istiyorduk ama istemediğimiz iç saha mağlubiyetleri aldık. Daha doğrusu, ilk maçta 35 sayıda tuttuğumuz Brescia'ya, Olimpija Ljubljana'ya ve UNICS'e kaybettik. Bu maçlardan birini kazansaydık, daha rahat bir gruba giderdik. Ama bizim için dezavantaj olduğu kadar bir avantaj da oldu." ifadelerini kullandı. 

Başarılı savunmacı, Segafredo Virtus Bologna maçı için ise şu sözleri söyledi:

"Deplasmandaki Bologna maçı bizim için zorluydu. O maçta çok sert oynadılar ve kafamızı kaldırmamıza izin vermemişlerdi. Ama diğer maçlara baktığımız zaman, bizim işimize yarayacak sonuçlar geldi. Bu maçı kazandığımız gerektiğini düşünüyorum. Çünkü buraya kadar yaptığımız işin ve emeğin ödüllendirilmesi için değeri bizde çok yüksek. Kader maçı olduğunu anladığımız günden beri bunu konuştuk ve çalıştık. Artık oynadığımız her maç önemli. Takım olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz." 

YORUMLAR

  • 0 Yorum