Daçka 7DAYS EuroCup'a veda etti

Kara Panterler, Virtus engelini geçemedi.

Daçka 7DAYS EuroCup'a veda etti
05 Mart 2020 - 22:15
7DAYS EuroCup'ta Darüşşafaka Tekfen, ertelenen Top 16 E Grubu'ndaki son maçında, Segafredo Virtus Bologna ile Belgrad'da karşılaştı.

Maça hücumda iyi başlayan İtalya temsilcisi, ilk 10 dakikayı 30-14 önde tamamladı. İkinci çeyrekte ritmini bulmaya başlayan Darüşşafaka Tekfen, bir ara 20 sayının üzerine çıkan farkı eritti. Virtus, devre arasında soyunma odasına 52-40 üstün gitti. Daçka, üçüncü çeyreğe iyi bir başlangıç yapıp farkı 6 sayıya kadar indirse de, Milos Teodosic ve Kyle Weems ile etkili olan Segafredo Virtus Bologna hücumuna skorda Giampallo Ricci'den de destek geldi. Son 10 dakikaya 79-68 önde giren Virtus, 15-5'lik bir seriye imza atıp arayı bir kez daha açtı. Darüşşafaka Tekfen, bir geri dönüşe imza atmaya başlasa da, kalan süre buna yeterli olmadı.

Mücadeleyi 106-96 kaybeden ve turnuvaya veda eden Darüşşafaka Tekfen'de Gary Browne, Bonzie Colson ve Doron Lamb 14'er sayı kaydetti. Çeyrek finalde Monaco ile eşleşen Segafredo Virtus Bologna'da maçın en skorer isimi olan Milos Teodosic, 21 sayı, 6 asist ve 1 top çalma ile oynadı.

Karşılaşmanın detaylı istatistikleri için tıklayınız.

YORUMLAR

  • 0 Yorum