Coronavirüs mücadelesini kazandılar

Coronavirüs'e yakalanan Utah Jazz'in All-Star oyuncuları Rudy Gobert ve Donovan Mitchell tamamen iyileşti.

Coronavirüs mücadelesini kazandılar
27 Mart 2020 - 20:40
The Athletics'ten Shams Charania'nın sosyal medya hesabından verdiği bilgiye göre, Utah Jazz'de forma giyen Fransız pivot Rudy Gobert ile ABD'li gard Donovan Mitchell, yakalandıkları Coronavirüs'ten kurtuldular.

Basketbolda görülen ilk Coronavirüs vakası Rudy Gobert idi. Bir basın toplantısında mikrofonlara temas ederek Coronavirüs'ü pek de umursamaz bir tavır sergileyen Gobert, COVID-19 testinin pozitif çıkmasından sonra, 11 Mart tarihinde oynanması planlanan Utah Jazz - Oklahoma City Thunder maçının ve akabinde NBA'in ertelenmesine neden olmuştu. Karantinada kalan Gobert, daha sonra yaptığı davranıştan dolayı özür dilemiş ve ABD ile ülkesi Fransa'da, Coronavirüs ile mücadele eden gruplara yardımcı olmak için 500 bin dolar bağışta bulunmuştu. Fransız pivot, geçtiğimiz günlerde de tat ve koku alma duyularını kaybettiğini açıklamıştı.

Donovan Mitchell ise, Gobert'den sonra COVID-19 testi pozitif çıkan ikinci oyuncuydu. Ancak Mitchell, süreç içerisinde yaptığı açıklamalarda kendini iyi hissettiğini söylemişti. 

Gobert ve Mitchell haricinde, Detroit Pistons'ta forma giyen Christian Wood da dün Coronavirüs'ü tamamıyla atlatıp iyileşmişti. 
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum