Cevahir Sönmez Turnuvası'nda şampiyon: Darüşşafaka

2018'de hayatını kaybeden milli sporcu Cevahir Sönmez'in anısını yaşatmak amacıyla bu yıl 4'üncü kez düzenlenen 'Cevahir Sönmez Gençler Turnuvası', finalde Darüşşafaka, Galatasaray NEF'i 78-58 yenerek şampiyon oldu.

Cevahir Sönmez Turnuvası'nda şampiyon: Darüşşafaka
26 Eylül 2022 - 12:00 - Güncelleme: 26 Eylül 2022 - 12:09
Turnuvaya ev sahipliği yapan Darüşşafaka Spor Kulübün yanı sıra Basketbol Gençler Ligi (BGL) ekiplerinden Bahçeşehir Koleji, Beşiktaş, Onvo Büyükçekmece, Fenerbahçe Beko ve Galatasaray NEF'in katılımlarıyla 22-25 Eylül tarihleri süresince Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda gerçekleşti. 



Final gününün ardından tüm kulüplere katılımları için ödüllerini, merhum Cevahir Sönmez'in babası Hüseyin Sönmez takdim ederken, turnuvayı ikinci sırada tamamlayan Galatasaray NEF takımı ikincilik kupasını Darüşşafaka Spor Kulübü Başkanı Sn. Abdurrahman Saruhan'ın elinden aldı. Final müsabakasının en değerli oyuncusu (MVP) ödülünü kazanan Emre Can Akdümbek'e ödülünü, Cevahir Sönmez'in kardeşi,  Ceyhun Sönmez takdim etti. Ödül törenleri sonrasında her iki finalist kulüp, dostluk ve hatıra pozu vererek gelecek sezon için iyi dileklerini birbirlerine ilettiler.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum