Beysu Konyaspor'da hedef 100. yılda şampiyonluk

TBL takımlarından Beysu Konyaspor, geçtiğimiz günlerde basınla bir araya geldi. Başkan ve yöneticilerin de hazır bulunduğu etkinlikte herkes, şampiyonluk hedefiyle yola çıktıklarını vurguladı.

Beysu Konyaspor'da hedef 100. yılda şampiyonluk
21 Ağustos 2021 - 20:49
ING Basketbol Süper Ligi'ni hedefleyen Beysu Konyaspor'da 2021-2022 sezonu çalışmaları başladı. 

Sezon öncesinde, Başkan Fatih Özgökçen’in de hazır bulunduğu etkinlikte bir süre Koç Okan Çevik ve basketbolcular ile sohbet etti. Özgökçen, "Biz göreve geldikten itibaren basketbol takımımızı futboldan ayırmadık. Çünkü her sporun kendine göre seveni var. Seven insanları bir bütün olarak tutmak zorundayız. Umut ediyorum ki, güzel başarılar gelecek." diye konuştu.

Zor ve keyifli bir ligin kendilerini beklediğine dikkat çeken Koç Okan Çevik, ise, "Çok zorlu bir sezon bizi bekliyor. Aynı zamanda zor olduğu kadar da keyifli bir sezon bizi bekliyor. Çünkü bu sezon normal bir sezon değil Konyaspor için... Ben ilk geldiğim günden beri aynı şeye vurgu yapıyorum. Burası bir camianın 100. yılı... Türkiye'nin en önemli camialarından birisi, 100. yılında basketbolda şampiyon olmak istiyor. Haliyle bizler için çok zorlu ve artı stres yükleyen ve bir o kadar da keyifli olacak, başarıldığında da bize büyük mutluluk verecek ve onur verecek bir sezon bizi bekliyor. Tabii ki hiç bir başarı kolay elde edilmiyor. Çok zorlu bir sezon bizi bekliyor. Biz şu an da takım olarak üçüncü haftamızı doldurmak üzereyiz. Bu sezon en erken sezonu açan takım biziz. Genç, yaşlı ayırt etmeden bütün takım antrenmanlara başladık. Takımımız, özgüvenli büyük emekler vererek çalışıyor. Bu bütün sezon böyle devam edecek. Emek vermeden başarıya ulaşılmıyor." açıklamalarında bulundu.

Fotoğraf: Beysu Konyaspor Basketbol

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum